Voorhoofd rimpels_stap1

Effect

3 - 6 maanden

Prijs

129,-

Oorzaken van voorhoofd rimpels.

Wist je dat voorhoofdrimpels worden veroorzaakt door veelvuldig gebruik van gezichtsexpressie, zoals het vaak optrekken van je wenkbrauwen of het tonen van verbazing? Gelukkig is er nu een effectieve oplossing om deze rimpels te verminderen. Met een rimpelbehandeling met spierontspanner kan je voorhoofdspier ontspannen en worden de lijntjes op je voorhoofd verminderd en zachter gemaakt.

Natuurlijk spelen ouderdom en erfelijkheid ook een rol bij het ontstaan van voorhoofdrimpels, maar dat betekent niet dat je hier niets aan kan doen. Het verminderen van voorhoofdrimpels kan worden gecombineerd met de fronsrimpel behandeling voor een nog strakker resultaat.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het toestemming document met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

Het gaat om een relatief korte behandeling van slechts 15 minuten. Voordat de spierontspanner geïnjecteerd wordt, tekent de arts eerst het voorhoofd af. De arts stelt daarmee de plek vast waar geïnjecteerd zal worden. De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikjes met de spierontspanner. Er wordt gewerkt met een hele fijne injectienaald die je bijna niet voelt.

Voorhoofd rimpels_stap1

1. Voorhoofd rimpels voor de behandeling

Voorhoofd rimpels_stap3

2. Voor de behandeling tekent de arts de behandel zone af

Voorhoofd rimpels_stap2

3. De arts injecteert de zone met een spierontspanner vloeistof.

Voorhoofd rimpels_stap4

4. De rimpels zijn verminderd en verzacht

Herstel en nazorg

Om te beginnen is het essentieel om het geïnjecteerde gebied zo goed mogelijk te beschermen tegen de zon, vooral gedurende de eerste twee dagen na de behandeling. Probeer blootstelling aan de zon zo kort mogelijk te houden en vermijd indien mogelijk de zonnebank. Wij raden ook aan om zonnebrandcrème te gebruiken om het gebied extra te beschermen.

Bovendien wordt het afgeraden om binnen de eerste twee dagen na de behandeling van je voorhoofdrimpels een bezoek te brengen aan de sauna of het zwembad. Dit kan de kans op infecties en complicaties vergroten.

Het is belangrijk om het behandelde gebied gedurende de eerste twee dagen na de behandeling niet te masseren of te wrijven. Dit kan de verdeling van de injectie beïnvloeden en de behandeling minder effectief maken.

Daarnaast is het raadzaam om geen pijnstillers als ibuprofen of aspirines te gebruik vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken. Tot slot raden we je aan om tot 6 uur na de behandeling van je voorhoofdrimpels geen alcohol te drinken.

Geen_sauna

2 dagen na behandeling niet naar de sauna en/of zwembad.

Medicijnen

Het is raadzaam om geen pijnstillers te nemen zo nodig gebruik alleen paracetamol.

Geen_zon

Bescherm het behandelde gebied zo veel mogelijk tegen de zon.

Geen_massage

Probeer de eerste 2 dagen na de behandeling zo min mogelijk de behandelde plek(ken) aan te raken en/of te reinigen.

Geen_Alcohol

Tot 6 uur na de behandeling is het raadzaam om geen alcohol te drinken.

Het resultaat

Enkele dagen (4 tot 5 dagen) na de behandeling van je voorhoofdrimpels is vaak al enig resultaat zichtbaar. Voor een optimaal resultaat moet je ongeveer 2 weken wachten. Vervolgens is de behandeling van je voorhoofdrimpels na ongeveer 3 tot 6 maanden uitgewerkt en dient het te worden herhaald.

Voor en na

Jouw specialist

masieh

DR. MASIEH ABAWI

Dr. Masieh Abawi is een gerenommeerd esthetische arts en is gespecialiseerd in injectables. Hij werkt met gepatenteerde A-merk en europees goedgekeurde producten. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. In zijn werk vind hij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Samen met zijn cliënten stippelt hij een behandelplan uit wat bij diegene past. Hij streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Klanten zijn verrassend blij met de mooie resultaten.

BIG nummer: 19926758401

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over voorhoofd fillers

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels