Traangoot_fillers_header_en_stap1

Effect

9 - 24 maanden

Prijs

374,-

Traangoot Filler

Welkom bij Beautyicon kliniek, waar we je helpen bij het bereiken van een jeugdige en frisse uitstraling met onze gespecialiseerde traangoot behandeling.

 Traangoten, ook wel bekend als de donkere kringen onder de ogen, kunnen soms een vermoeide of verouderde uitstraling geven. Gelukkig biedt onze behandeling een effectieve oplossing om deze zichtbare tekenen van veroudering te verminderen en je gezicht een lift te geven.

Onze ervaren specialisten zullen samen met jou een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen. Met behulp van geavanceerde technieken en materialen zoals  Teoxane fillers (speciale fillers voor de traangoot), kunnen we de traangoten op een natuurlijke manier opvullen en verzachten, waardoor je huid er frisser en jeugdiger uitziet.

Onze traangoot behandeling is niet alleen effectief, maar ook veilig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten met een vernieuwd gevoel van vertrouwen en schoonheid.

Traangoot behandeling en neus filler

Oorzaken van diepere traangoot

 • Vermoeidheid: slaaptekort kan ervoor zorgen dat je huid dof en bleek wordt, waardoor donkere weefsels en bloedvaten onder je huid te zien zijn. Door te weinig slaap kan vocht zich ook onder je ogen ophopen, waardoor ze gezwollen lijken. De donkere kringen die je ziet, zijn soms dus eigenlijk schaduwen van je gezwollen oogleden.

 

 • Leeftijd: naarmate je ouder wordt, wordt je huid dunner. Je verliest ook het vet en collageen dat nodig is om de elasticiteit van je huid te behouden. Als dit gebeurt, worden de donkere bloedvaten onder je huid zichtbaarder, waardoor het gebied onder je ogen donkerder wordt.

 

 • Vermoeide ogen: naar je televisie- of computerscherm staren, kan zeer belastend zijn voor de ogen. De bloedvaten rond de ogen worden daardoor groter, waardoor ook de huid in het ooggebied donkerder kleurt.
 • Uitdroging: wanneer je lichaam niet de juiste hoeveelheid water binnenkrijgt, begint de huid onder je ogen er dof uit te zien en lijken je ogen ingevallen. Dit komt door de nabijheid van het onderliggende bot.
 • Overmatige blootstelling aan de zon: dit kan ervoor zorgen dat je lichaam een teveel aan melanine aanmaakt, het pigment dat je huid kleur geeft. Te veel zon, vooral voor je ogen, kan pigmentatie in de omringende huid donkerder maken.
 • Erfelijkheid: familiegeschiedenis speelt ook een rol bij het ontwikkelen van donkere kringen onder je ogen. Het kan een erfelijke eigenschap zijn die al vroeg in de kindertijd zichtbaar is, en kan verergeren naarmate je ouder wordt of langzaam verdwijnen.
 • Donkere kringen kunnen een oorzaak zijn van een tekort aan de vitamines K en B12 en het mineraal ijzer. Als je te weinig van deze voedingsstoffen inneemt, kan er bloedarmoede ontstaan. Bij bloedarmoede wordt de huid bleek en ontstaan er donkere kringen onder de ogen. Let er dus op dat deze stoffen voldoende aanwezig zijn in je voeding.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het intake gesprek heeft de arts echt alle tijd voor je. De arts vraagt naar je wensen en bespreekt zorgvuldig de keuze voor de behandeling met je door. Daarnaast bespreek je met je consulente alle praktische zaken. Tijdens de eerste afspraak geeft de arts uitleg over de behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg.

 De arts bekijkt je gezicht en bespreekt de mogelijkheden. Tijdens dit consult maken wij ook foto’s voor het dossier en om samen je wensen in kaart te brengen. Ook zal de arts vragen stellen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik.

Gebruik je medicijnen? Neem dan een recente medicatie lijst mee. In overleg met de arts staak je indien nodig met medicijngebruik.

De behandeling

De behandeling duurt over het algemeen 30 minuten. Met een naald wordt de filler vloeistof in de huid gespoten met resultaat wat direct zichtbaar is. Bij Beautyicon kliniek wordt er alleen gebruikgemaakt van natuurlijke en veilige fillers.

Traangoot_fillers_stap2

1. We brengen verdovende zalf aan op de traangootjes

Traangoot_fillers_stap3

2. Een klein gaatje word geprikt voor een canule

Traangoot_fillers_stap4

3. Filler word geïnjecteerd in de canule voor het juiste resultaat

Traangoot_fillers_stap5

4. Een frisse uitstraling zonder wallen

Herstel en nazorg

Hoewel onze traangoot filler behandeling vrijwel pijnloos is, kunnen er soms enkele bijwerkingen optreden. Je kunt last krijgen van zwelling, blauwe plekken en roodheid. Deze bijwerkingen zijn normaal en verdwijnen binnen 48 tot 72 uur na de behandeling. Het is wel belangrijk dat je na de behandeling onze richtlijnen opvolgt om het beste resultaat te behalen.

 • Geen make-up.
 • Niet roken gedurende ten minste 4 uur daarna en geen alcohol voor die dag.
 • Vermijd slapen met het gezicht naar beneden.
 • Vermijd intense activiteit of lichaamsbeweging gedurende 48 uur. Geen sauna, solarium en overmatige blootstelling aan de zon gedurende 7 dagen.
 • Geen gezichtsmassage/cosmetische of tandheelkundige behandelingen gedurende minimaal 2 weken daarna.
Geen_sauna

48 uur na behandeling geen sauna en/ of solarium.

Geen_sport

Vermijd intense lichaamsbewegingen

geen_makeup

Geen make up

Geen_zon

Bescherm het behandelde gebied zo veel mogelijk tegen de zon

Niet_roken

Niet roken tot ten minste 4 uur na de behandeling

Geen_massage

Geen gezichts massage of cosmetisch/tandheelkundig behandeling

Geen_Alcohol

Het is raadzaam om op die dag geen alcohol te consumeren.

Slapen

Vermijd slapen met het gezicht naar beneden

Het resultaat

Het resultaat van een filler behandeling bij schaduwen onder de ogen is direct zichtbaar en houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan, en soms tot wel 24 maanden afhankelijk van het gebruikte product. Beautyicon kliniek gebruikt Stylage, Boletero en Juvederm fillers. 

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

 • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

  Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over traangoot fillers

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels