kraaienpootjes_stap1

Effect

3 - 6 maanden

Prijs

129,-

Oplossing voor kraaienpootjes.

Wil jij ook graag een gladde en jeugdige uitstraling behouden, maar wil je niet langer last hebben van die vervelende kraaienpootjes? Met een behandeling van spierontspanner worden kraaienpootjes verzacht.

Laat je niet langer beïnvloeden door ouderdom, de zon en roken en maak een einde aan die diepe rimpels die je gezicht ontsieren. Onze behandeling is snel en effectief en zie je binnen een korte tijd al resultaat.

Onze specialisten weten precies hoe ze jouw kraaienpootjes moeten behandelen en gebruiken daarvoor uitsluitend veilige en hoogwaardige producten. Na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden en zul je merken dat jouw kraaienpootjes zijn verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het toestemmingsdocument met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

De behandeling duurt gemiddeld 10 tot 15 minuten en wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Door middel van kleine prikjes wordt de spierontspanner in de spiertjes rondom de ogen geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de rimpels minder zichtbaar worden.

kraaienpootjes_stap1

1. Kraaienpootjes voor de behandeling

kraaienpootjes_stap2

2. Voor de behandeling tekent de arts de behandel zone

kraaienpootjes_stap3

3. De arts injecteert de zone met spierontspanner vloeistof

kraaienpootjes_stap4

4. De rimpels zijn verminderd en verzacht

Herstel en nazorg

Na de behandeling van je kraaienpootjes is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Bescherm ten eerste het geïnjecteerde gebied zo goed mogelijk tegen de zon, vooral de eerste twee dagen na de behandeling. Stel je huid zo kort mogelijk bloot aan de zon en vermijd uiteraard de zonnebank. Gebruik voor de zekerheid zonnebrandcrème.

Ook het bezoeken van de sauna of zwembad binnen de eerste twee dagen na de behandeling van je voorhoofdrimpels wordt afgeraden. Verder adviseren wij je om het geïnjecteerde gebied de eerste twee dagen na de behandeling niet te masseren of te wrijven.

Daarnaast is het raadzaam om geen pijnstillers als ibuprofen of aspirines te gebruik vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken. Tot slot raden we je aan om tot 6 uur na de behandeling van je voorhoofdrimpels geen alcohol te drinken.

Medicijnen

Het is raadzaam om geen pijnstillers te nemen zo nodig gebruik alleen paracetamol

Geen_sauna

2 dagen na behandeling niet naar de sauna en/of zwembad.

Geen_Alcohol

Tot 6 uur na de behandeling is het raadzaam om geen alcohol te drinken.

Geen_massage

Probeer zo veel mogelijk contact te vermijden met de behandelde plek(ken)

Geen_zon

Bescherm het behandelde gebied zo veel mogelijk tegen de zon.

Het resultaat

Enkele dagen (4 tot 5 dagen) na de behandeling van je kraaienpootjes is vaak al enig resultaat zichtbaar. N 2 weken is het resultaat optimaal. Vervolgens is de behandeling van je kraaienpootjes na ongeveer 3 tot 6 maanden uitgewerkt en dient het te worden herhaald.

Voor en na

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over kraaienpootjes

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels