Recensies

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid in onze dienstverlening en eindresultaat.

google-reviews-1

“Ik ben nu voor de tweede keer voor wimperextensions geweest bij Beauty Icon en ben super tevreden. Het is prachtig ingericht en iedereen is heel vriendelijk. Aya weet waar ze het over heeft en neemt echt de tijd voor je. Ze bespreekt uitgebreid wat je wensen zijn en gaat dan heel secuur en precies te werk. Ik ben heel blij met deze salon!!!”

“Gisteren voor het eerst geweest voor het bleken van mijn tanden! Wat een verschil! Ik ben zoooo blij! En wat zijn ze allemaal lief, zo hartelijk ontvangen. Ze nemen echt de tijd om al je vragen te beantwoorden en je op je gemak te stellen. Ik ga zeker weer. Op beauty gebied kan je zoveel daar doen en de bereikbaarheid met de auto en ov is echt top.”

“Ben super blij met Beautyicon eindelijk een plek waar je alles kan doen! Mijn favoriete behandeling kan ik eigelijk niet uit kiezen alles wel. Ben heel blij met de resultaten van vetbevriezing. Dames jullie zijn een top team!”

“Top kliniek ! super lieve en professionele mensen die daar werken. Ik ben gegaan voor vet bevriezing, ik zie heel mooie resultaat! ik ben inmiddels vaste klant van Beautyicon. Dames tot snel :)”

“Hele positieve ervaring gehad bij deze salon! Aardige meiden en mooie resultaten. Kom hier zeker terug!”

“Onlangs geweest voor de BB glow en ben super tevreden, m’n gezicht ziet er weer helemaal top uit! medewerkers zijn super aardig en staan meer dan klaar om al je vragen te beantwoorden, of gewoon gezellig te kletsen. De dames van Beauty Icon komen niet meer van mij af, ik word vaste klant! ;)”

“Een salon wat voor kwaliteit, goede service en professionaliteit gaat! Heb mijn wimperextensions behandeling, positief ervaren!”

“Ik heb nu een aantal keer mijn tanden op een natuurlijke wijze gebleekt bij beauty icon en ik ben constant tevreden met de mooie resultaten! Erg blij met mijn witte tanden. Geen beschadigingen en super service! Zeker aan te raden.”

“Ik ben inmiddels vaste klant! Krijg vaak complimenten over mijn nagels en wil bij geen ander meer! Angela kan alles van je nagels maken.”

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels