Ons team

Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring. Geavanceerde behandelmethodesmet bewezen resultaten. Wij bieden hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn. Eerlijk en vrijblijvend advies.

cherrida

CHERRIDA HOLDER

De eigenaresse en bedenker van Beautyicon. Een sterke vrouw met duidelijke ondernemings capaciteiten en doelen. Sinds 2007 is zij bezig met ondernemen. In de loop der jaren heeft zij zich in verschillende behandelingen gespecialiseerd en met succes haar diploma’s behaald.

Zij voert de volgende behandelingen uit:

 • Tanden Bleken
 • Vet bevriezing (Crypolipolyse)
 • Microneedling
 • BB Glow
 • Definitief ontharen (laseren)
 • Gezichtsbehandelingen
 • After-lipo/ontspannings massages
zhila

ZHILA TAHER

Mede eigenaresse van Beautyicon. Een ondernemend en ruim denkend vrouw met veel capaciteiten en vooral veel gevoel voor beauty. Zhila heeft een masterclass gehaald in permanente make-up en is gespecialiseerd in alle soorten huidproblemen. Zij doet haar werk met volle passie en deskundigheid. Elke dag gaan er klanten blij de deur uit vanwege mooie resultaten.

Zij voert de volgende behandelingen uit:

 • Tanden bleken
 • Vet bevriezing (Crypolipolyse)
 • Henna Brow
 • Permanente Make-up
 • Definitief ontharen (laseren)
 • Gezichtsbehandelingen
 • Acne en Couperose behandelingen
 • Epileren met touw
Romaisa El idrissi

Romaisa El idrissi

Onze Allround schoonheidsspecialiste en nagelstyliste bij Beautyicon. Romaisa heeft ook een specialisme: wimperextensions plaatsen. Zij heeft zich in der loop de jaren sterk ontwikkeld en is gefascineerd rondom onderwerpen huid en make-up. Eigenlijk was het al direct duidelijk dat Romaisa zich binnen de beautybranche wilde ontwikkelen tot de beste.  Romaisa is vakkundig sterk en denkt graag met de klant mee.

Specialisme:

 • Wimper extensions
 • Gezichtsbehandelingen
 • Tandenbleken
 • Laseren
Nieuwe arts dr. Abawi

Dr. Masieh Abawi

Dr. Masieh Abawi is een gerenommeerd esthetische arts en is gespecialiseerd in injectables. Hij werkt met gepatenteerde A-merk en europees goedgekeurde botox en fillers. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. In zijn werk vind hij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Samen met zijn cliënten stippelt hij een behandelplan uit wat bij diegene past. Hij streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Klanten zijn verrassend blij met de mooie resultaten.

BIG: 19926758401

J.K.

J.K.

Mijn naam is J.K. en ben professional MUAH Artist. Make-up is oprecht mijn passie. Deze passie heb ik ontwikkeld vanuit mijn hobby, namelijk tekenen, wat ik al mijn hele leven doe.

Hierdoor begrijp ik bijvoorbeeld wat de juiste kleuren op diverse huidtinten doet en hoe schaduwinval werkt. Daarnaast laat ik mij vooral inspireren door de meest iconische schoonheden over de jaren heen, zoals: Marilyn Monroe, Sophia Loren, Brigitte Bardot, etc.

Echter kijk ik natuurlijk altijd naar de eigen schoonheid van de klant! Inmiddels heb ik meer dan 6 jaar ervaring in de cosmetica wereld, onder andere bij MAC Cosmetics en Skins Cosmetics. Hier heb ik geleerd om iedereen en elk huidtype gepersonaliseerde beauty tips te geven. 

mercedes

Shernalis Mercedes Bonafasia

Mijn naam is Shernalis Mercedes Bonafasia. Mijn passie voor beauty is al in mijn tiener jaren ontwikkeld. Daarom heb ik me bekwaam gemaakt zowel als schoonheidsspecialiste als masseuse. Ik heb al meer dan jaar 25 ervaring in de esthetische en cosmetische wereld.

Jaarlijks volg ik de nieuwe trends uit Zuid-Amerika om de nieuwste methode en technieken te leren en combineer deze in mijn behandelingen voor de aller beste resultaat.

Ieder is uniek en verdient het beste, en ik leg ze graag in de watten!
Mijn moto is. Every woman deserve to feel Beautiful no matter what!

lizaan-bi

Lizaan

Lizaan is onze telefoniste en gastvrouw. Ze ontvangt onze klanten en zorgt voor het aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Ook helpt ze met administratieve activiteiten en de planning.

beauty-icon-esmee

Esmee

Onze PMU artist, Esmee is gespecialiseerd in het zetten van wenkbrauwen, eyeliner en lip blush. Er wordt gewerkt volgens zeer strenge hygiëne en veiligheidsregels. Beauty Icon is in bezit van de een GGD goedkeuringscertificaat volgens de LCHV code. Esmee luistert goed naar de wensen van de klant en geeft duidelijk advies.

Met haar gouden handen behaalt zij mooie resultaten door middel van de nieuwste technieken, en gaan haar klanten zeer tevreden de deur uit.

beautyicon-footer-1-min

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels