Nieuwsbrief augustus

Deze maand starten wij met nieuwe cosmetische behandelingen. Ook verwelkomen wij onze nieuwe collega Lizaan en esthetisch arts Masieh Abawi, een gerenommeerd arts, gespecialiseerd in injectables.

En bent u al bekend met Skinbooster? Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Wilt u af van een droge, vale en slappe huid met volumeverlies?

Dan biedt de skinbooster behandeling de oplossing. De skinboosters zorgen voor een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met daarbij een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De skinbooster is de optimale behandeling om de huid te voorzien van hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, waarmee de conditie van de huid met sprongen vooruit gaat.

De afgelopen maanden hebben wij heel veel mooie resultaten van de skinbooster behandeling gezien. Deze willen wij graag met u delen! 


Online afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


Nieuwe esthetische arts

Dr. Masieh Abawi

Dr. Masieh Abawi is een gerenommeerd esthetisch arts en is gespecialiseerd in injectables. Hij werkt met gepatenteerde A-merk en Europees goedgekeurde botox en fillers. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. In zijn werk vindt hij persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Samen met zijn cliënten stippelt hij een behandelplan uit wat bij diegene past. Hij streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Klanten zijn verrassend blij met de mooie resultaten.

Botox & Fillers dag

Op 25 september hebben wij weer ‘botox en fillers dag’. Heeft u interesse? Neem contact op voor een afspraak en maak gebruik van onze speciale actie.

Actie botox en fillers:

1ML + 1 zone botox voor €399

2ML voor €550 i.p.v. €598

3 ML voor €810 i.p.v. €897

4 ML voor €1080 i.p.v. €1196


Nieuwe collega

We willen u graag voorstellen aan onze nieuwe collega Lizaan Asad.

Lizaan

Lizaan is onze telefoniste en gastvrouw. Ze ontvangt onze klanten en zorgt voor het aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken. Ook helpt ze met administratieve activiteiten en de planning.


Nieuwe behandelingen bij Beautyicon kliniek

Achter de schermen zijn wij altijd druk bezig met nieuwe ontwikkelingen en behandelingen om u beter van dienst te zijn. Beautyicon bied vanaf vandaag nieuwe behandelingen aan!

Intimate filler treatment (Schaamlipcorrectie)

Wat is de ‘intimate filler treatment’
De intimate filler treatment is een filler behandeling van de schaamlippen. Het is een correctie van de buitenste schaamlippen met behulp van een filler. Er is dus geen operatie nodig voor deze behandeling.

Wat is het voordeel van de ‘intimate filler treatment’?
Door middel van de intimate filler behandeling worden de buitenste schaamlippen voller. De binnenste schaamlippen kunnen hierdoor minder zichtbaar worden. De buitenste schaamlippen zullen er namelijk meer omheen vallen.

De herstelperiode van een filler behandeling is aanzienlijk korter dan na een operatieve correctie van de schaamlippen.

Voor wie is de ‘intimate filler treatment’ geschikt?
Voor vrouwen bij wie de buitenste schaamlippen vlakker zijn geworden door leeftijd, zwangerschappen of verlies van gewicht of volume. Met de intimate filler behandeling wordt het volumeverlies herstelt. Ook voor vrouwen die al een operatieve schaamlipcorrectie hebben ondergaan kan de intimate filler treatment een aanvulling zijn om het resultaat te perfectioneren.


Bil vergroting met fillers

Droomt u ook van de perfecte billen? Een bilvergroting zonder operatie of snijden? Dan bent u bij Beautyicon kliniek aan het juiste adres. Wij kunnen met filler behandeling het gewenste resultaat bereiken. 

Met een behandeling van de billen met fillers is het mogelijk om de vorm aan te passen en meer volume en stevigheid  te krijgen, zodat er een liftend effect ontstaat.

  • Rondere, meer volumineuze billen
  • Vult hip dips op
  • Stimuleert uw eigen collageenproductie
  • Geen operatie
  • Resultaten blijven minimaal 2 jaar, soms zelfs tot 5 jaar

Heeft u interesse in deze behandeling? Meld u dan zo snel mogelijk aan! De eerste 5 kandidaten krijgen een scherpe korting


Afspraken afzeggen? Minimaal 24 uur van te voren!

Het valt ons op dat het steeds vaker voorkomt dat cliënten niet op afspraken verschijnen. Dat is voor ons erg vervelend. Het betekent tijdverlies en omzetderving. Bovendien is het erg vervelend dat er op dit moment niet iemand anders geholpen kon worden. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen hanteren wij een wegblijftarief.

Dit betekent het volgende:

  • Bij no-show klanten brengen wij 50% van de behandeling in rekening.
  • U kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen, dit dient u echter minimaal 24 uur van tevoren te doen.
  • Afspraken die op maandag zijn gepland, dienen uiterlijk de vrijdagochtend ervoor geannuleerd te zijn.

Een afspraak kunt u afzeggen op de volgende manieren:

  • Telefonisch via 036-230 00 05 of  06 83811792
  • Via de mail info@beauty-icon.nl

Valse Google Review recensie

Zoals u waarschijnlijk al weet worden wij al geruime tijd lastig gevallen door stalkers via Google Reviews. Heeft u bij ons behandeling afgenomen? Dan zouden wij het enorm waarderen wanneer u een review met ervaring achterlaat.

Klik op de bovenstaande link om naar onze bedrijfspagina op Google te gaan. Of zoek naar Beauty Icon Almere op Google.

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Liefs

Cherrida en Zhila

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels