Nieuwsbrief April

Deze maand verwelkomen wij twee nieuwe collega’s die we graag aan u voorstellen. Ook zijn onze producten nu online te bestellen.

Ander goed nieuws: Cosmetisch arts Arwind Chigharoe komt deze maand bij ons langs voor diverse behandelingen. En bent u al bekend met Cryolipolyse of vetbevriezing? Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Tot snel!

Cherrida en Zhila

Goed nieuws! Dr. Chigharoe komt op 20 april

Cosmetische arts Arwind Chigharoe is 20 april bij ons voor Botox, Fillers en andere behandelingen (TCA peeling, draadlifting en PRP plasma etc.).

Heeft u interesse? Wees er dan snel bij er zijn nog paar plekken beschikbaar!

Bestel uw producten gemakkelijk online

Er is weer hard gewerkt bij Beautyicon en we blijven vernieuwen. Met de nieuwe webshop van Beauty Icon is het nu ook heel gemakkelijk om online producten te bestellen.

Online afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Nieuwe collega’s

We willen je graag voorstellen aan onze twee nieuwe collega’s J.K. en Shernalis.

J.K.

Mijn naam is J.K. en ben professional MUAH Artist. Make-up is oprecht mijn passie. Inmiddels heb ik meer dan 6 jaar ervaring in de cosmetica wereld, onder andere bij MAC Cosmetics en Skins Cosmetics.

Shernalis

Ik ben Shernalis Mercedes Bonafasia. Mijn passie voor beauty is al in mijn tiener jaren ontwikkeld. Daarom heb ik me bekwaam gemaakt als masseuse en schoonheidsspecialiste. Ik heb meer dan jaar 25 ervaring in de esthetische en cosmetische wereld.


Cryolipolyse: Bikini proof voor de zomer

Met een knipoog bij naar het wisselende weer is deze behandeling opnieuw weer HOT, nee COLD. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden en op een natuurlijke manier het lichaam verlaten. Geen naaldengeen speciaal dieetgeen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Actieprijs: Eerste plaatsing voor €98 i.p.v. €175

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Liefs

Cherrida en Zhila

Meer nieuws en inspiratie

Nieuwsbrief augustus

Deze maand starten wij met nieuwe cosmetische behandelingen. Ook verwelkomen wij onze nieuwe collega Lizaan en esthetisch arts Masieh Abawi, een gerenommeerd arts, gespecialiseerd in injectables. En bent u al bekend met Skinbooster? ...
Lees meer

Femilift: verjonging van de vagina

De Femilift is een moderne, veelzijdige, minimaal invasieve poliklinische behandeling die optimale resultaten levert bij verschillende vrouwelijke klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. De Femilift ...
Lees meer

Nieuwsbrief Mei

Deze maand hebben wij weer een aantal nieuwe behandelingen voor uw huid en haar. Profiteer deze week van onze Moederdag actie en de Birthday sale ...
Lees meer

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.
Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt

beautyicon-footer-1-min

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels