lipfillers

Lip Flip behandeling

Welkom bij Beautyicon kliniek, en waar we begrijpen dat volle en jeugdige lippen een belangrijk kenmerk zijn van schoonheid en zelfvertrouwen. Als je op zoek bent naar een subtiele manier om je lippen te verbeteren zonder het gebruik van fillers, dan is onze lip flip behandeling wellicht de oplossing voor jou. Op deze pagina vind je ook enkele Lip Flip voor-en-na foto's van eerdere behandelingen. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Een Lip Flip behandeling is een niet-chirurgische procedure die gebruik maakt van een spierontspanner, meestal botulinumtoxine type A, om de spieren rond de lippen te ontspannen. Door de spieren te ontspannen, krijgen de lippen een subtiel voller en gelift effect. In tegenstelling tot fillers, wordt er bij een lip flip geen volume toegevoegd, maar wordt de natuurlijke vorm van de lippen benadrukt. Het resultaat is een zachte en natuurlijke uitstraling.

Lip filler en lip flip behandeling

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel : 06 83811792

Voorbereiding

Tijdens het intake gesprek heeft de arts echt alle tijd voor je. De arts vraagt naar je wensen en bespreekt zorgvuldig de keuze voor de behandeling met je door. Daarnaast bespreek je met je consulente alle praktische zaken. Tijdens de eerste afspraak geeft de arts uitleg over de behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg.

De arts bekijkt je gezicht en bespreekt de mogelijkheden. Tijdens dit consult maken wij ook foto’s voor je dossier en om samen de wensen in kaart te brengen. Ook zal de arts vragen stellen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik.

Gebruik je medicijnen? Neem dan een recente medicatie lijst mee. In overleg met de arts staak je indien nodig met medicijngebruik.

Lip flip behandeling

De behandeling

Bij beautyicon kliniek zorgen wij ervoor dat je op je gemak voelt en dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Voordat we beginnen, verdoven we je lippen met een verdovende crème. De behandeling zelf duurt slechts 10 minuten en verloopt meestal volledig pijnloos.

Nazorg van de behandeling

Na een lip flip behandeling is het belangrijk om enkele stappen te volgen voor het herstel en de nazorg. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen:

 

  1. Direct na de behandeling: Direct na de lip flip behandeling kan er sprake zijn van lichte zwelling, roodheid en gevoeligheid in het behandelde gebied. Dit is normaal en meestal van tijdelijke aard. Je kunt een koud kompres aanbrengen op je lippen om de zwelling te verminderen. Vermijd echter het aanraken of wrijven van de behandelde lippen.
  2. Vermijd hitte en intense fysieke activiteit: Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling dien je hitte en intense fysieke activiteit te vermijden. Blootstelling aan hitte kan de zwelling verergeren. Beperk daarom je inname van warme dranken en vermijd sauna's, hete baden of andere warmtebronnen.
  3. Vermijd make-up en lipproducten: Het is raadzaam om gedurende de eerste half uur na de behandeling geen make-up of lipproducten te gebruiken.

Beautyicon kliniek

Openingstijden

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel : 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels