Huisregels

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele huisregels die Beautyicon in acht neemt.

Om de behandeling(en) zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen zijn de volgende huisregels van toepassing. Als u een afspraak maakt gaan wij ervan uit dat u kennis hebt genomen van onze huisregels, hiermee akkoord gaat en deze ook na leeft.

Wij geven geen behandeling bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep / verkoudheid
  • Besmettelijke huidaandoeningen
  • Complicatie die zijn opgelopen na een operatie

Geef dit graag aan bij het maken van een afspraak.

Ethiek en hygiëne
Ethiek en hygiëne staan hoog aangeschreven in onze kliniek. Wegens hygiëne redenen is het verboden om te roken, drugs en of alcohol te nuttigen. Indien cliënt onder invloed is van drank of verdovende middelen, wordt de behandeling niet uitgevoerd. Wij verwachten van de cliënt dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

Het maken van een afspraak
Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via de mail te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden. U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail of afsprakenkaartje.

Wees op tijd
Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

U dient ongeveer 10 tot 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de behandelaar of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt uw afspraak binnen 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of uw afspraak niet nakomt zal 50% in rekening worden gebracht.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden!

 

Vrijblijvende consult
Vrijblijvende consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden u € 20,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Betaling
U dient direct na afloop van de behandeling de gehele behandeling af te rekenen. Bij ons kunt u zowel pinnen als contant betalen. Het is bij ons niet mogelijk de behandelingen op af betaling af te rekenen.

Klachten of ontevreden?
Beautyicon doet er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met ons opneemt, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen.

Afname pakket
Bij het afnemen van een pakket wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Hier geef u mondeling akkoord voor en tekent  hiervoor. Wij geven geen geld terug. Mocht u niet tevreden zijn kunnen wij samen na een passende oplossing zoeken. Bij ons is altijd mogelijk om andere behandeling te kiezen!

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Beautyicon en worden niet verstrekt aan derden.

Producten retourneren
Producten kunnen na 7 dagen geretourneerd of geruild worden. Mits het product ongeopend en/of ongebruikt zijn. Bij aankoop van een Faja pak mag deze niet geretourneerd worden.

Leeftijd 18+
Cliënten onder de 18 jaar worden in principe NIET behandeld door de cosmetische arts voor de injectables. Uitzondering wanneer er een duidelijke medische indicatie voor is. Met in principe een verwijzing door de huisarts of medisch specialist. Mocht er behandeld worden dan moet één van de ouders en/of wettelijk voogd aanwezig zijn en mede de behandelingsovereenkomst ondertekenen.

Social Media
Beautyicon is actief op de social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter. Natuurlijk delen wij graag informatie over onze kliniek, behandelingen en producten. Ook willen wij graag u behandel resultaten met u delen d.m.v. het plaatsen van een voor/na foto. Echter zullen wij nooit ongevraagd foto’s van u online zetten of delen. Indien wij een resultaat willen delen zal dit pas plaatsvinden nadat u hiervoor een schriftelijke toestemming en goedkeuring heeft afgegeven, daarna worden deze foto’s gedeeld.

Schade en verlies:
Ter voorkoming van verlies/beschadiging van uw bezittingen moeten alle sieraden af c.q. uit worden gedaan tijdens de behandeling.

Camera toezicht
Wij beschikken over cameratoezicht. Bij diefstal doen wij aangifte en wordt u overgedragen aan de politie.

Huisdieren
Dieren zijn vanwege hygiëne redenen niet toegestaan in Beautyicon Kliniek

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels