De kliniek

Bij ons kom je helemaal tot rust. Een moment voor jezelf.

Beauty-icon-3

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Beautyicon is een gespecialiseerde cosmetische kliniek met jarenlange ervaring. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste kliniek van Almere. Wij bieden een premium class service en hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de donkere huid. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Hoog-kwalitatieve zorg

Praktijk Beautyicon staat voor hoog-kwalitatieve, medisch specialistische zorg op gebied van de cosmetische behandelingen en urologie.

De aangeboden zorg sluit aan bij de behoefte van de cliënt/patiënt, die op zoek is naar hoog-kwalitatieve zorg en -behandelingen, waarbij de behandelend arts een hoog opleidingsniveau heeft op het gebied injectables, cosmetische ingrepen en vitamine infuses.

Eerste consult

Na een eerste consult inventariseert de arts uw wensen, klachten en vragen. Er worden er een serie foto’s gemaakt zodat wij het voor en na resultaat goed in kaart kunnen brengen. De arts geeft eventueel aanvullend advies en indien gewenst kan er een behandeling plaatsvinden.

Voor een goede dossiervoering zijn gegevens als volledige naam, achternaam, geboorte datum en adres noodzakelijk. Ook is het van groot belang en derhalve uw plicht de medische voorgeschiedenis te bespreken met uw behandelend arts, alsmede de huidige medicatie en eerdere cosmetische behandelingen ten aanzien van de huid.

 • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
 • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
 • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
 • Gespecialiseerd in de donkere huid
 • Grootste kliniek van Almere
 • Eerlijk en vrijblijvend advies.
 • Goed bereikbaar.

Rechten & plichten

Als patiënt hebt u een aantal belangrijke rechten die door een arts (of een andere hulpverlener) moeten worden gerespecteerd:

 • Recht op informatie
 • Recht om een behandeling of een onderzoek te weigeren
 • Recht op inzage in uw medisch dossier
 • Recht op een second opinion
 • Recht op privacy
 • Recht op medezeggenschap
 • Plichten van de patiënt

Als patiënt moet u volledige, eerlijke en duidelijke informatie geven over uw gezondheidstoestand. Zo kan uw arts een goede diagnose stellen en een deskundige behandeling geven. Ook wordt van u verwacht dat u actief meewerkt.

Kwaliteit & veiligheid

Alle producten en apparatuur die wij gebruiken, zoals Anti rimpel, Fillers en de Femilift hebben de Amerikaanse FDA goedkeuring en de CE markering (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie). Onze cosmetisch arts is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hiervoor moeten wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Wij willen onze patiënten kwalitatief hoogstaande zorg bieden, verantwoord en doelmatig. Wij werken volgens richtlijnen van de Nederlandse KNO-vereniging en bezoeken regelmatig nascholingscursussen/congressen. In de vergaderingen worden structureel richtlijnen en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen besproken.

Onze behandelingen zijn geprotocolleerd, dat wil zeggen dat vast staat op welke wijze een behandeling wordt uitgevoerd. Hiernaast streven wij er naar u zo volledig mogelijk te informeren over uw aandoening en behandeling, zodanig dat u in staat wordt gesteld zelf mee te werken aan uw genezing.

Voor uw veiligheid letten wij sterk op de hygiëne van onszelf en de praktijk en wordt apparatuur regelmatig gecontroleerd. Wij proberen onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Een niveau dat overigens niet alleen door onszelf bepaald en gecontroleerd wordt, wij maken namelijk gebruik van diverse onafhankelijke adviseurs en controleurs.

Klachten

Beautyicon doet haar uiterste best om patiënten naar tevredenheid te helpen. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent. Dit kan over de behandeling zelf zijn maar ook in de bejegening naar u toe of dat u onveilige situaties voorziet. Heeft u wensen tot verbeteren of een klacht: wij vernemen dit graag. U kunt u klacht mailen naar Beautyicon.almere@outlook.com

Indien u een klacht indient, wordt u in eerste instantie in de gelegenheid gesteld om de klacht met de directie te bespreken. Het streven is om u binnen 2 weken op de hoogte te stellen over de wijze van afhandeling van uw klacht en binnen 6 weken een volledige reactie te geven. Mocht hierin iets mis gaan, laat u ons dit dan weten? Blijft de klacht hierna nog bestaan dan kunt u een klacht bij een onafhankelijke externe klachtencommissie of geschillencommissie indienen.

Afspraak annuleren?

Uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang doorgeven via het telefoonnummer 036 230 00 05. Mocht u zich niet afmelden worden er kosten in rekening gebracht.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

Onze merken

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels