XL Hair Booster

Injectiebehandeling waarbij voedings- en groeistoffen worden gespoten in de haarzakjes

Hairbooster behandeling tegen Alopecia Areata

BEAUTYICON

XL Hair

XL Hair is een nieuwe behandelmethode die door ons wordt aangeboden. Deze injectiebehandeling kan ingezet worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Middels de moderne U225 gun wordt hyaluronzuur en een mix van vitamines en mineralen in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Voor een langdurig resultaat, moet de behandeling periodiek herhaald worden.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Wat is XL Hair?

XL Hair bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, groeifactoren (FGF) en een biorevitalisatie complex. Samen zorgen deze stoffen er voor dat de haarzakjes die onvoldoende voedingsstoffen hebben, worden gevoed en opnieuw worden geactiveerd. Dunner wordend haar wordt hiermee aangepakt. Het resultaat is dikker en steviger haar. Om de XL Hair behandeling uit te voeren moeten er haarzakjes aanwezig zijn in de hoofdhuid. De injectie van de voedings- en groeistoffen gebeurt namelijk in de haarzakjes. 

Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden op plekken waar het haar volledig weg is, daar is een transplantatie voor nodig. De XL Hair behandeling leidt niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar tot het opnieuw activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes.

WhatsApp Image 2024-05-07 at 20.39.09

De voordelen van de XL Hair behandeling

  • Remt haaruitval

Remt haaruitval door het haar sterker te maken. Stimuleert haarzakjes door ze van voldoende voedingsstoffen te voorzien.

  • Stimuleert bloedcirculatie

Stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes beter en meer worden gevoed. Een betere bloedtoevoer zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en u meer resultaat haalt uit uw haartransplantatie.

  • Minimale verwondingen van uw huid

Behandelsessies worden uitgevoerd met de moderne U225 gun. Dit apparaat is volledig automatisch en wordt aangedreven door pneumatische druk. De U225 is een zeer stabiel apparaat, dit heeft tot voordeel dat er minder trillingen ontstaan tijdens het injecteren en er vrijwel geen pijn ontstaat op de huid.

  • Meer haargroei

De haarzakjes met weinig haar zullen weer haar gaan aanmaken. De XL Hair behandeling leidt dus niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar tot het activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes.

XL Hair booster 1
XL Hair booster 2
XL Hair booster 3
XL Hair booster

Hoe wordt de XL Hair behandeling uitgevoerd

Een behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies (uitgevoerd in 8 weken) en voor vrouwen uit 8 sessies (uitgevoerd in 12 weken). De eerste 4 behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna eens per 2 weken.

Wanneer u de XL Hair behandeling bij ons ondergaat, kunt u ook de zogenoemde ‘Revitalix XL Hair shampoo’aanschaffen. Deze shampoo zal de behandeling ondersteunen en extra verzorging bieden. De Revitalix shampoo revitaliseert de haarwortels, maakt het haar steviger en voorziet het haar van de benodigde voedingsstoffen. U kunt het dagelijks gebruiken als aanvulling op de XL Hair behandeling. Revitalix shampoo wordt vaak gebruikt in combinatie met de Hair Energizer Spray (voedt, revitaliseert, versterkt en verdikt het haar vanaf de wortels).

Behandeltip: XL Hair combineren met Low-Level Laser therapie

Om het beste en maximale resultaat te behalen van uw XL Hair behandeling, kunt u uw behandeling combineren met Low-level Laser Therapie (hierna: LLLT). Low Level Laser therapie is één van de meest geavanceerde behandelingen tegen haaruitval, en is geschikt voor mannen en vrouwen die een vollere, dikkere haarbos willen. Het is aangetoond dat rood laserlicht de cellen in het haarzakje stimuleert en energie geeft. LLLT, een vorm van lichttherapie, die de voortgang van haaruitval stopt en haargroei bevordert, met dikkere, sterkere haarschachten en opnieuw groeiende haren als gevolg. Gemiddeld duurt zo’n lasertherapiesessie 20-60 minuten en is te combineren met een XL Hair afspraak

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels