Wenkbrauwen

Beauty begins the moment you decide to be yourself

icon_beauty-fav

BEAUTYICON

Epileren met touw:

Epileren met touw Herkomst

Epileren met een touw, wordt ook wel Oosters techniek of ‘threading’ genoemd. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en oosterse vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd.

Epileren met touw, ook wel threading genoemd, is een techniek om de haartjes te epileren door middel van een touw. Op deze manier worden de ongewenste haren verwijderd. De haartjes draaien in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Waarom epileren met touw?

het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen. de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen. de huid wordt niet onnodig uitgerekt. minder kans op roodheid en daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid.

Is epileren met touw pijnlijk?

De pijn die je voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje.

Wat is beter harsen of met touw?

Het epileren met touw gaat bijvoorbeeld veel sneller dan het epileren met een pincet. Ook is deze methode een stuk beter voor de huid in vergelijking met harsen of waxen. De haartjes worden op een prettige manier verwijderd en de huid loopt geen schade/irritaties op. Door te epileren met touw heb je ook geen last van huidverslapping, in tegendeel doet harsen en waxen dat wel.

Stap 1: De voorbereiding

Voordat wij beginnen met de behandeling, wordt er goed overlegt met u welke zone u wilt epileren en of u al ervaring hebt met het epileren met touw. Als u uw wenkbrauwen wilt epileren gaan wij van te voren ook de vorm en u wensen bespreken.

Stap 2: De behandeling

Uw huid wordt met micellair water schoongemaakt en dan zullen wij beginnen met de behandeling, Voor wenkbrauwen epileren duurt de behandeling ongeveer 20 minuten, wilt u uw hele gezicht epileren? Dan zijn wij tussen 30 a 40 minuten bezig.

Stap 3: Herstel en nazorg

U kunt beetje rood worden na het epileren en of last krijgen van kleine puistjes, dat komt echt heel weinig voor. Het is van groot belang dat u uw huid goed beschermt tegen de zon na het epileren. Dit omdat de huid dunner wordt na het epileren en de kans op pigment vlekken groter wordt.

Stap 4: Het resultaat

Na het epileren duurt het 3 a 4 weken tot de haartjes terug groeien, kiest u voor het epileren met touw? Dan geniet u best lang van een mooi glad gezicht, dit omdat alle donzige haartjes vanuit de wortel worden getrokken van uw gezicht.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels