Kaaklijn_fillers_header

Controle

2-4 weken

Effect

6-9 maanden

Prijs

Vanaf 164,-

Een strakke kaaklijn door middel van fillers.

Ben je niet tevreden met de vorm en contouren van je kaaklijn? Dan hebben wij bij Beautyicon kliniek de perfecte oplossing voor jou: een fillerbehandeling voor de kaaklijn. Met onze fillers kun je niet alleen een verslapte huid aanpakken, maar kan onze ervaren arts je kaaklijn als het ware 'shapen'. Zo zul je direct een verbetering zien in de vorm en contouren van je kaaklijn. Geen gedoe meer om er op je best uit te zien, maar een natuurlijk ogende kaaklijn die perfect past bij jouw gezicht en uitstraling. 

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Als je een filler behandeling overweegt bij Beautyicon kliniek, kun je een persoonlijk gesprek aanvragen bij onze arts. Aan dit intakegesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de arts, de procedure rond de behandeling, de nazorg en de mogelijke complicaties. Jouw klachten en wensen, de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik en eventuele allergieën zullen daarbij aan de orde komen. Op deze wijze kunnen we beoordelen welke filler geschikt is voor jou. Tot slot worden er foto’s gemaakt voor in het medisch dossier, zodat je ook het eindresultaat kunt vergelijken met de before foto’s.

De behandeling

We maken gebruik van Stylage of Radiesse fillers en voeren deze behandeling nauwkeurig uit. Voordat we beginnen met het injecteren van de filler, nemen we de tijd om te kijken naar de vorm van je kaaklijn en jouw gewenste correctie. Zo krijg je een kaaklijn die past bij jouw gezicht en uitstraling. De filler wordt vlak onder de huid ingebracht, waardoor je kaaklijn direct wordt verstevigd en gelift. Onze fillers bevatten een verdovingsmiddel waardoor de behandeling vrijwel pijnloos wordt ervaren.

Kaaklijn fillers_stap1

1. Kaaklijn voor de behandeling

Kaaklijn fillers_stap2

2. Er wordt eerst gekeken naar de vorm van de kaaklijn en op welke wijze wij het kunnen corrigeren

Kaaklijn fillers_stap3

3. Vervolgens wordt de filler vlak onder de huid ingebracht.

Kaaklijn fillers_stap4

4. Een strakke kaaklijn na de behandeling

Herstel en nazorg

Na de kaaklijnbehandeling kan het zijn dat je de eerste 3 tot 5 dagen last hebt van zwelling en een beurs gevoel in je kaaklijn. Dit is een normale reactie van je lichaam en zal vanzelf verdwijnen. Eventuele blauwe plekjes kun je gemakkelijk camoufleren.

Om het beste resultaat te behalen, raden we je aan om de eerste week na de behandeling geen gebruik te maken van een sauna, zonnebank of direct zonlicht. Ook adviseren we om de eerste twee weken na de behandeling geen behandelingen te ondergaan bij een schoonheidsspecialist. Het is beter om even geen make-up te gebruiken in de eerste paar uur na de behandeling, zodat je huid kan herstellen en optimaal kan profiteren van de behandeling.

Geen_sauna

Na de behandeling 1 week geen bezoekje brengen aan de sauna.

Geen_zonnebank

Na de behandeling 1 week geen bezoekje brengen aan de
zonnebank.

Geen_sport

Vermijd tot 24 uur na de behandeling intense lichaamsbewegingen(sporten).

Het resultaat

Onze behandelingen zorgen voor meer volume in je gezicht, waardoor je kaaklijn weer strak en gedefinieerd wordt. Het kan zijn dat je in de eerste dagen na de behandeling wat zwelling ervaart. De zwelling kan je verminderen door goed te koelen.

Na 2 weken is het optimale resultaat van jouw strakke kaaklijn zichtbaar. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen voor een controle afspraak.

Het effect van je behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden, terwijl het gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden is bij het gebruik van hyaluronzuur fillers

Voor en na

Jouw specialist

masieh

DR. MASIEH ABAWI

Dr. Masieh Abawi is een gerenommeerd esthetische arts en is gespecialiseerd in injectables. Hij werkt met gepatenteerde A-merk en europees goedgekeurde producten. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. In zijn werk vind hij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Samen met zijn cliënten stippelt hij een behandelplan uit wat bij diegene past. Hij streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Klanten zijn verrassend blij met de mooie resultaten.

BIG nummer: 19926758401

Tarieven

KAAKLIJN FILLER

€164,-

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over kaaklijn fillers

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels