Spierontspanners

Promotie aanwezig!

€100 KORTING
Lipvergroting 1ml/Stylage

€199,- ipv  €299,-

+ Zeer populair

€30 KORTING
Frons Botox

€99,- ipv  €129,-

€30 KORTING
Voorhoofd

€99,- ipv  €129,-

€30 KORTING
Gummy Smile

€99,- ipv  €129,-

+ Zeer populair

€30 KORTING
Face slimming

€99,- ipv  €129,-

€30 KORTING
Tandenknarsen

€99,- ipv  €129,-

€30 KORTING
Kraaienpootjes

€99,- ipv  €129,-

Beauty begins the moment you decide to be yourself

botox en fillers

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Beautyicon is gespecialiseerd in injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het gezicht verliest volume en de contouren veranderen. Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. Met injectables kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en rimpels verzachten. Samen met een proces van huidverjonging zorgt dit dat u er weer net zo stralend uitziet als dat u zich voelt.

Facelift zonder operatie

Een volume herstellende behandeling met fillers kan ingezet worden voor onder andere uw lippen, wallen, mondhoeken en wangen. Fillers worden door middel van injecties met gewone naalden en/of een canule (holle naald) geïnjecteerd op de te behandelen plekken. De ingebrachte gel zorgt op de strategische plekken ervoor dat de huid meer volume krijgt. Bovendien houdt de huid meer vocht vast en ziet het er meteen voller uit.

Hierdoor zullen de rimpels vervagen en zelfs verdwijnen. Beautyicon werkt uitsluitend met veilige fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die dus ook goed door het lichaam wordt geaccepteerd.

BEAUTYICON

Behandeldagen

Onze cosmetisch arts is twee dagen per maand bij Beautyicon voor het uitvoeren van behandelingen. Interesse? Neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.
Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt

Anti-rimpel behandeling

Anti-rimpel behandelingen winnen al een aantal jaren flink aan populariteit. Ook wordt het voor steeds meer doeleinden ingezet en weten mannen  steeds vaker de weg naar een anti-rimpel behandeling te vinden.
Jammer genoeg doen zich er nog veel onzinverhalen op het internet de ronde, wat sommige mensen ervan weerhoudt om een behandeling te ondergaan. Volledig onterecht, want een behandeling met anti-rimpel is eenvoudig en heeft een groots effect. Een anti-rimpel behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts.

Bij Beautyicon werken uitsluitend gespecialiseerde artsen met aantoonbare ervaring op het gebied van anti-rimpelbehandelingen. Door anti-rimpel gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Anti-rimpel wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren.

Ze worden ook wel expressierimpels genoemd. Bij statische rimpels (die altijd zichtbaar zijn) worden veelal fillers gebruikt. Deze filler vult als het ware de rimpel van binnenuit op.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Na de behandeling

Het herstel na een behandeling met fillers verloopt over het algemeen vrij snel. U dient uw huid echter wel op de juiste manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden zijn:

  • Na de behandeling kan de huid vaak gevoelig zijn en rood worden. Probeer de huid zo min mogelijk aan te raken en zeker niet te krabben of wrijven! In sommige gevallen ontstaan er lichte zwellingen en kleine blauwe plekken. Deze zullen echter binnen een paar dagen wegtrekken.
  • Vermijd (overmatige) blootstelling aan zon of UV-straling. Bescherm uw huid tenminste met een zonnebrandcrème.
  • Gebruik geen make-up en parfum tot tenminste 10 uur na de behandeling.
  • Stel uw huid niet bloot aan extreme temperaturen gedurende één week na de behandeling zoals in een sauna, onder de zonnebank of in een stoombad.
  • Pijnstillers als ibuprofen of aspirine kunnen een stimulerend effect hebben op blauwe plekken. Om die reden worden deze afgeraden. Wilt u toch gebruik maken van een pijnstiller, dan wordt paracetamol geadviseerd.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05
06 83 81 17 92

info@beauty-icon.nl
Navigeer naar Beautyicon in Almere

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
op afspraak
beautyicon-footer-1-min

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels