Skinbooster filler_stap4

Effect

6 - 8 maanden

Prijs

Vanaf 299,-

Heb je een doffe, slappe en minder volle huid?

Een Skinbooster behandeling zorgt voor een
duidelijke huidverbetering. Je huid krijgt zijn natuurlijke, mooie gloed terug.

  • Verbetering van huidtextuur
  • Vermindering van roodheid
  • Correctie van volumeverlies
  • Meer hydratatie van de huid
  • Betere huidelasticiteit

Een mooie en gezonde huid is van grote waarde, en dat begint bij het optimaliseren van de huidkwaliteit. Als u op zoek bent naar een behandeling die de huid diep hydrateert en de gezonde glow terugbrengt, dan is een injectable behandeling met Skinboosters de perfecte keuze.

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid af, waardoor onze huid minder stevig wordt. Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid, waardoor deze weer in balans komt en er voller uitziet.

Het resultaat is subtiel en natuurlijk, en de behandeling kan indien gewenst worden gecombineerd met een fillerbehandeling voor volumeherstel. Ga voor een stralende huid met een skinbooster behandeling.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Als je een behandeling overweegt bij Beautyicon kliniek, kun je een persoonlijk gesprek aanvragen bij onze arts. Aan dit intakegesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de arts, de procedure rond de behandeling, de nazorg en de mogelijke complicaties. 

Jouw klachten en wensen, de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik en eventuele allergieën zullen daarbij aan de orde komen. Tot slot worden er foto’s gemaakt voor in het medisch dossier, zodat je ook het eindresultaat kunt vergelijken met de before foto’s.

De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met een aantal injecties die met een zeer fijne naald worden ingebracht. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Eventueel kan een tweede behandeling na een maand een nog langduriger effect teweeg brengen. Na de behandeling kunt u direct de normale dagelijkse activiteiten hervatten en is er geen sprake van downtime.

skinbooster
Skinbooster filler

1.  Doffe en slappe huid voor de behandeling

Skinbooster filler_stap2en3

2. Er worden op meerde plekken in het gezicht geïnjecteerd.

Skinbooster filler_stap2en3

3. Eventueel kan er na 1 maand nog een paar injecties gedaan worden voor een nog langduriger effect

Skinbooster filler_stap4

4. Mooie en gehydrateerde huid na de behandeling

Herstel en nazorg

Na een behandeling met Belotero Revive is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 24 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). 

Het is normaal dat de behandelde huid na de behandeling een beetje rood en gezwollen is. Dit kan enkele uren tot een dag aanhouden. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt vanzelf binnen enkele dagen.

Het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te verzorgen met een hydraterende crème en om directe blootstelling aan zonlicht te vermijden gedurende enkele dagen na de behandeling.

Geen_massage

Er word geadviseerd om 24 uur na de behandeling geen make up te gebruiken.

geen_makeup

Probeer 24 uur na de behandeling zo min mogelijk de behandelde plek(ken) aan te raken en/of te reinigen.

Het resultaat

U profiteert ongeveer 6-8 maanden van het resultaat afhankelijk van het aantal behandelingen. Hyaluronzuur wordt na verloop van tijd door het lichaam afgebroken, waardoor het effect van de behandeling geleidelijk afneemt. Bespreek met uw behandelend arts hoeveel sessies er nodig zijn voor optimaal resultaat. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de huidkwaliteit.

 

 

Voor en na

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over skinboosters

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels