Skinbooster

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Skin booster4

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wat is de skinbooster?

Een skinbooster is een zeer krachtige cocktail van hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten die in en niet op uw huid terecht komen. De skinbooster brengt zeer veel actieve ingrediënten in de huid middels een vloeistof waardoor fijne lijntjes, acne littekens, grove poriën, wallen en (donkere) kringen rondom de ogen, haaruitval, huidverslapping, striae en cellulitis verleden tijd zijn.

Verschillende lichaamsgebieden
De skinbooster kan bij de veel lichaamsgebieden worden ingezet, de meest voorkomende zones zijn:  gezicht, hals en decolleté, maar ook op het lichaam, armen, handen, buik, dijen, billen, benen en op het hoofdhuid kan de skinbooster worden ingezet. De skinbooster wordt aangebracht door middel van ‘U225 injector mesogun of microneedling’, oppervlakkige injecties in de huid met een mesoinjector, (de U225 intradermale injector). De vloeistof die in de huid wordt aangebracht helpt de huid te repareren/herstellen en zorgt voor de aanmaak van een nieuwe huidlaag. Ook zorgt de vloeistof die in de huid wordt gebracht voor hydratatie waardoor een gezonde glans te zien is, wat ervoor zorgt dat de huid een juiste vochtbalans heeft. Voor de droge, schilferige rimpelige huid is de skinbooster daarom ook zeker een uitvinding.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Voor wie?

Is uw huid droog, vaal, begint het volume te verliezen en zijn er fijne lijntjes zichtbaar? Dan zijn skinbooster behandeling voor u de oplossing. De Skinboosters uit de RRS-inject lijn vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse Skinboosters, aangevuld met een biorevitalisatiecomplex.

Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentieel voedingsstoffen voor de huid. Zo bevat het hyaluronzuur, mineralen, aminozuren en belangrijke vitaminen. De skinbooster behandeling heeft als resultaat dat de huid er frisser en meer gehydrateerd uit gaat zien. Het helpt zo tegen fijne lijntjes en grove poriën. Er bestaan specifieke skinboosters voor verschillende indicaties zoals hyperpigmentatie, acne littekens en donkere kringen onder de ogen.

Een skinbooster behandeling kan zeer goed worden toegepast als aanvulling op peelings. Om een goed resultaat te behalen wordt het aangeraden de skinbooster als kuur uit te voeren van minimaal 4 behandelingen.

Wanneer mag je niet behandeld worden?

 • Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
 • Kwaadaardige huidaandoening
 • Zonverbrande huid

Hoe wordt een Skinbooster toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van intradermale injector. Het voordeel hiervan ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar uw huid ze het hardst nodig heeft, maar U225 zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in uw huid.

 • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
 • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
 • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
 • Eerlijk en vrijblijvend advies.
 • Goed bereikbaar.

Hoe ziet de behandeling eruit?

WhatsApp Image 2024-05-07 at 20.39.14

Voor de behandeling wordt uw huid goed gereinigd en ontsmet. In de meeste gevallen voelt u er weinig van maar u kunt wel een lichte druk, tinteling of prikkeling ervaren. Een goed teken, want dan heeft de behandeling effect. U wordt afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat een aantal keren behandeld waardoor uw huid zich gaat verbeteren.

Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat met een interval van 1 of 2 weken. Na de behandeling kan de huid lichte roodheid vertonen. Afhankelijk van de toegepaste applicatie trekt dit binnen enkele uren weg. 

Verwachting:

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt voller, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen gaat u een langdurig resultaat zien.

Wanneer kunt u niet behandeld worden met RRS-inject Skinbooster?

 • Wanneer u allergisch bent voor een van de bestanddelen.
 • Als u wondjes, een huidziekte of infectie heeft, zoals een koortslip (herpes infectie).
 • Bij actieve acne in het behandelgebied ( een acne gevoelige huid kan behandeld worden als de actieve acne behandeld wordt).
 • Overleg met uw behandelaar wanneer u behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis heeft.

Stap 1: De voorbereiding:

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. De behandelaar kan dan bepalen wat mogelijk is en een behandelplan opstellen. Er wordt ook fotos gemaakt voor uw dossier. De behandelaar heeft verschillende mogelijkheden voor verschillende indicaties. Voor het beste resultaat raden wij aan om de behandeling in kuurverband te doen. Dit zijn 3 behandelingen met een interval van 14 dagen.

Stap 2: De behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw gezicht grondig gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.

Tijdens deze behandeling mogen wij de wenkbrauwen niet epileren met touw of waxen. Hierdoor wordt de huid extra gevoelig tijdens de behandeling. Nadat u gezicht goed gereinigd is beginnen wij met de skinbooster behandeling. Totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Stap 3: Herstel en nazorg

 • De eerste 4 uur na de behandeling raak je je gezicht niet aan. Je huid kan oncomfortabel aanvoelen;
 • Je brengt niets aan op je gezicht;
 • Vermijd zonlicht op je gezicht tot 2 weken na de behandeling
 • Breng geen koude kompressen of ijspacks aan op je gezicht;
 • Vermijd ibuprofen of andere ontstekingsremmers;
 • Vermijd lichamelijke inspanning of enige activiteit die kan leiden tot verhoogde bloedcirculatie naar je gezicht;
 • Vermijd warmtebronnen (zoals blootstelling aan de zon, sauna’s of stoombaden);
 • Waxen en het gebruik van scrubs of peelings wordt afgeraden tot 72 uur na de behandeling of totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont op de behandelde gebieden;
 • Vermijd hoge actieve werkstoffen op je gezicht (inclusief hydroxyzuren, vitamine A, Retinol, etc.);
 • Blijf van korstjes, blaartjes en schilfertjes af. Dit kan littekens veroorzaken.

Na 4 uur

 • Je mag een intensieve dag crème aanbrengen voor extra comfort,gebruik Metacell renewal b3 of A.G.E. interrupter van skinceuticals
 • Reinig je gezicht niet en breng geen make-up aan. Let op: je huid staat nog ‘open’, kom dus alleen met schone handen aan je gezicht.

Na 12 uur

 • Het is belangrijk om overdag, iedere 2 uur, een zonnecreme SPF30 aan te brengen om je huid te beschermen; kies voor Ultra Facial UV Defense van Skinceuticals.
 • Reinig je gezicht niet en breng geen make-up aan.

Na 24 uur

 • Reinig je huid mild met Gentle cleanser van Skinceuticals en breng je dag en nachtcreme aan en een zonnecreme factor SPF30;

Na 72 uur

 • Je start weer met je ‘normale’ huidroutine;
 • De eerste 7 dagen is het noodzakelijk om je huid regelmatig in te smeren met een zonnecreme factor SPF30. Daarna mag je ook je eventuele andere Skinceuticals producten aanbrengen.
 • Volg de instructies zorgvuldig op. Neem bij twijfel contact op met je Beautyicon kliniek.

Stap 4: Het resultaat

De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes verminderen, de huid staat strakker en gaat er frisser en gezonder uitzien.

De skinbooster kan daarnaast ook gebruikt worden als aanvullende therapie op alle andere anti-aging behandelingen zoals, peelings, botox, fillers en crèmes.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels