Radiofrequentie huidverjonging

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Couperose behandeling

BEAUTYICON

RF-therapie wordt sinds 2001 gebruikt om een verslapte huid en tekenen van veroudering te verminderen tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van energiegolven om de diepe laag van de huid te verwarmen, de dermis. Deze warmte stimuleert de aanmaak van collageen.

 

Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. Het vormt het netwerk van de huid en geeft de huid haar stevigheid. Naarmate je ouder wordt, produceren de cellen minder collageen, wat leidt tot een slappe huid en rimpels.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Wat zijn de voordelen van RF-behandelingen?

In tegenstelling tot lasers (die lichtgolven met een hogere frequentie gebruiken), kan de lagere frequentie van RF veilig naar een dieper niveau in de huid doordringen, waardoor de huidskleur en structuur worden verbeterd en zelfs de huid gelift kan worden door het samentrekken van de collageen- en elastinevezels. Lasers zijn ook fantastische methoden voor huidverbetering, maar die verbeteren voornamelijk het huidoppervlak, ofwel de bovenkant. Ook kan RF veilig patiënten met verschillende huidtinten behandelen zonder het risico te lopen op blijvende verkleuring of hyperpigmentatie.

Stap 1: de voorbereiding?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. De behandelaar kan dan bepalen wat mogelijk is en een behandelplan opstellen. Er wordt ook fotos gemaakt voor u dossier. De behandelaar heeft verschillende mogelijkheden voor verschillende indicaties. Voor het beste resultaat raden wij aan om de behandeling in kuurverband te doen. Dit zijn 6 behandelingen met een interval van 7 dagen.

Stap 2: de behandeling

Tijdens de behandeling wordt er een koude gel aangebracht. De behandelaar gaat met de behandelkop zachtjes over de huid. U voelt een prettige warmte op de huid. Echter, de behandeling doet geen pijn en wordt ervaren als een zeer aangename en ontspannende behandeling.

Stap 3: Herstel en nazorg

Na de behandeling voelt uw huid heerlijk zacht aan. De behandeling heeft geen downtime.

Bescherm de huid dagelijks met een UV-bescherming met factor 30 of hoger. Een UV-bescherming die goed aansluit op de behandeling is de SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF30, verkrijgbaar bij ons in de kliniek.

Stap 4: Het resultaat

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.

Wat zijn de contra-indicaties?

Behandeling is niet aan te bevelen in geval van:

Koortslip/herpes

* eczeem
* verwondingen
* ontstekingen

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

Couperose behandeling (2)

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels