Radiesse_stap4

Effect

12+ maanden

Prijs

Vanaf 350,-

Voor volume herstel, rimpelverwijdering en
huidverbetering

We leven steeds langer en blijven ook langer actief. Dan wil je graag dat je huid er ook jong uit blijft zien. Helaas treedt er een verouderingsproces op in ons lichaam en is merkbaar in het gezicht. Er ontstaan rimpels en plooien. Je huid ziet er minder fris uit en je uitdrukking kan wat vermoeid en somber lijken, terwijl jij je prima voelt. Met Radiesse® pak je de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces aan.

Een liftend effect met Radiesse

Radiesse is een veelzijdige filler, werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie en heeft een liftend effect. Veel mannen en vrouwen kiezen voor een Radiesse behandeling omdat het de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Het herstelt volumeverlies, lift gezichtscontouren en verstevigd de huid van binnenuit.

đź’« 2 ML jukbeenderen đź’« 3 ML strakke kaaklijn met radiesse

Het verschil tussen Hyaluronzuur en collageen stimulerende fillers

Hyaluronzuren zitten in de huid en geven volume. Ze hebben geen stimulerend effect op het weefsel. De collageen stimulerende fillers zoals Radiesse hebben een ingrediënt dat de bindweefselcellen (fibroblasten) activeert. Hierdoor gaan de bindweefselcellen collageen produceren. De uiteindelijke vulling is dus je eigen collageen wat mensen vaak een prettig idee vinden. Bij Radiesse is het stimulerende ingrediënt calcium-hydroxylapatiet, een mineraal dat ook door ons eigen lichaam wordt gemaakt.

De andere producten (Sculptra/Ellancé) gebruiken stimulatoren die niet in ons
eigen lichaam voorkomen. Alle drie de producten worden echter synthetisch in een laboratorium gefabriceerd waardoor er geen risico’s bestaan op  contraminatie met dierlijke producten. Met het ouder worden neemt de natuurlijke collageenproductie in de huid af. De huid droogt sneller uit, weefsel neemt in volume af en de spieractiviteit verandert.

De andere producten (Sculptra/Ellancé) gebruiken stimulatoren die niet in ons
eigen lichaam voorkomen. Alle drie de producten worden echter synthetisch in een laboratorium gefabriceerd waardoor er geen risico’s bestaan op  contraminatie met dierlijke producten. Met het ouder worden neemt de natuurlijke collageenproductie in de huid af. De huid droogt sneller uit, weefsel neemt in volume af en de spieractiviteit verandert.

De andere producten (Sculptra/Ellancé) gebruiken stimulatoren die niet in ons
eigen lichaam voorkomen. Alle drie de producten worden echter synthetisch in een laboratorium gefabriceerd waardoor er geen risico’s bestaan op  contraminatie met dierlijke producten. Met het ouder worden neemt de natuurlijke collageenproductie in de huid af. De huid droogt sneller uit, weefsel neemt in volume af en de spieractiviteit verandert.

Na injectie zorgen de microdeeltjes en de gel voor een onmiddellijke correctie. De gel wordt over een tijdspanne van enkele maanden door het lichaam opgenomen. Ondertussen stimuleren de microdeeltjes de aanmaak van natuurlijk lichaamseigen collageen zodanig, dat de gel hierdoor langzaam vervangen wordt. Het resultaat ziet er natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Door de stimulatie van collageen zijn de resultaten gemiddeld langduriger dan
bij de meeste andere fillers.

De bestanddelen van Radiesse zijn 100% biologisch afbreekbaar en worden in de loop der tijd op veilige en natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het toestemming document met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

Bij een Radiesse® behandeling wordt een kleine hoeveelheid van de filler met precisie in de huid geïnjecteerd, wat kan leiden tot licht ongemak. De behandeling is doorgaans pijnloos dankzij de lokale verdoving die wordt toegepast. De arts masseert de behandelde zone om een gelijkmatig resultaat te garanderen, en hoewel de huid tijdelijk wat rood of gezwollen kan zijn, is er geen sprake van downtime. In slechts 30 minuten voelt u zich opnieuw stralend en verjongd.

Radiesse

1. Rimpels voor de behandeling

Radiesse_stap2

2. Radiesse injecties in verschillende plekken op de nek

Radiesse_stap3

3. De behandelde zone wordt gemasseerd door de arts

Radiesse_stap4

4. De rimpels zijn verminderd en verzacht

Herstel en nazorg

Na een behandeling met Radiesse® is het vooral belangrijk om het behandelde gebied de eerste 12 uur niet aan te raken of te reinigen en geen make-up te dragen. Meteen na de behandeling kun je de meeste dagelijkse activiteiten hervatten (muv sport, sauna, schoonheidsbehandelingen). 

De bijwerkingen van Radiesse® zijn meestal mild en tijdelijk van aard. De huid kan na de behandeling kan wat rood en gezwollen zijn. In sommige gevallen kan een blauwe plek ontstaan of zijn er tijdelijk wat bultjes zichtbaar. Deze en andere mogelijke bijwerkingen worden tijdens het consult besproken.

geen_makeup

Er word geadviseerd om 12 uur na de behandeling geen make up te gebruiken.

Geen_massage

Probeer 12 uur na de behandeling zo min mogelijk de behandelde plek(ken) aan te raken en/of te reinigen.

Het resultaat

Een behandeling met Radiesse® geeft direct een liftend effect. Het verzacht rimpels, verstevigt slappe huid, herstelt volume en verbetert gezichtscontouren. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Dit wordt in de weken en maanden na de behandeling aangemaakt en maakt slappe huid weer strakker en elastischer. Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven.

Voor en na

Tarieven

RADIESSE 1,5ML

€350.-

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over Radiesse

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels