Pigmentvlekken Behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

icon_beauty-fav

BEAUTYICON

Chronische zonschade, maar ook trauma, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Wij behandelen doorgaans pigmentatie met onze peeling en laser behandelingen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

SkinCeuticals Pigment Balancing Peel

  • (Hyper)pigmentatie
  • Egale teint
  • Huidverkleuring
  • Gladde, stralende huid

Deze behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor de complexe condities van pigmentatie, inclusief een vlekkerige uitstraling, oneffenheden in de teint en ongewenste verkleuring door zonschade of hormonale onregelmatigheden. Door het combineren van geavanceerde pigmentatie technologieën met zeer gespecificeerde exfoliërende methoden, helpt deze behandeling bij het verbeteren van verkleuring om een gladde, heldere huid te verkrijgen met een meer uniforme teint.

Doel

Het doel van de SkinCeuticals Pigment Balancing Peel is het verminderen van pigmentvlekken, verkleuring door zonschade en het verbeteren van een onregelmatige teint.

Stap 1: De voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. De behandelaar kan dan bepalen wat mogelijk is en een behandelplan opstellen. Er wordt ook fotos gemaakt voor uw dossier.

U kunt uw huid voorbereiden met de SkinCeuticals Glycolic 10 Renew Overnight, verkrijgbaar bij ons in de kliniek. Dit is een nachtcrème met 10% glycolzuur.

Stap 2: De behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw gezicht grondig gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.

Tijdens deze behandeling mogen wij de wenkbrauwen niet epileren met touw of waxen. Hierdoor wordt de huid extra gevoelig tijdens de behandeling. Nadat u gezicht goed gereinigd is beginnen wij met de skinbooster behandeling. Totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Stap 3: Herstel en nazorg

Na de behandeling kan er mild erytheem (roodheid) ontstaan. Ook kan er korstvorming ontstaan, belangrijk is pulken of krabben te vermijden. Dit duurt enkele dagen en verdwijnt vanzelf. De behandeling heeft een minimale downtime.

Bescherm de huid met een UV-bescherming met factor 30 of hoger. Een UV-bescherming die goed aansluit op de behandeling is de SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF30, verkrijgbaar bij ons in de kliniek

Stap 4: Het resultaat

De behandeling is mogelijk als losse behandeling of als kuur. Voor het optimale resultaat adviseren wij een kuur.

  • 60 minuten per behandeling
  • 1-4 behandelingen
  • Interval 2 weken

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels