PDO Draadlift

Beauty begins the moment you decide to be yourself

PDO draadlift foto 2

BEAUTYICON

PDO draadlift behandeling

De draadliftbehandeling biedt een doeltreffende oplossing voor huidverstrakking en -verjonging. Door het gebruik van veilige, oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes wordt de huid op een subtiele manier gelift. Deze behandeling is geschikt voor gebieden waar de huid verslapt is, zoals de onderkin, hals en wenkbrauwen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

De Procedure

Tijdens de behandeling wordt de huid verdoofd. Vervolgens maakt de behandelaar kleine gaatjes in de huid en plaatst de hechtdraadjes eronder. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. De oplosbare hechtdraadjes stimuleren de collageenaanmaak, waardoor het gelift weefsel stevig op de nieuwe positie blijft.

foto draadlift

Voor Wie Is De Draadlift Behandeling Geschikt?

De draadliftbehandeling is ideaal voor zowel mannen als vrouwen vanaf 30 jaar die tekenen van huidveroudering willen verminderen zonder een ingrijpende operatie. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en heeft een effect dat tot 18 maanden aanhoudt. Echter, als u allergisch bent of gevoelig voor biomaterialen, is deze behandeling niet aanbevolen.

​Wat Zijn PDO Draden?

PDO (polydioxanon) draden zijn oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals glad, gedraaid of met weerhaakjes. Deze variatie maakt het mogelijk om een breed scala aan behandelingen uit te voeren, van het aanpakken van fijne lijntjes onder de ogen tot het bereiken van een precieze lift. De draadliftbehandeling kan worden uitgevoerd met verschillende soorten draden, waaronder de first, tornado/screws en barb-draden.

  • Hals
  • Decolleté
  • Onderoogleden/kraaienpootjes
  • Rokerslijntje bovenlip
  • Wang/kaaklijn
PDO draadlift foto 1

Een groot voordeel van de draadlift is dat deze gebaseerd is op het gebruik van oplosbare hechtdraden, zonder dat er een ingrijpende facelift-operatie nodig is. Oplosbare hechtingen worden al vele jaren in de chirurgie toegepast. De stimulatie van collageenproductie is een gewenst bijkomend effect van de draadlift, wat leidt tot een stevigere huid en een natuurlijke lift. In landen als Korea, Rusland en Polen wordt de draadlift al meer dan 5 jaar met enthousiasme toegepast. Tijdelijke blauwe plekken kunnen optreden na de behandeling, maar deze kunnen gemakkelijk worden verborgen.

Is De Draadlift Veilig?

Wanneer Kiest U Voor Een Draadlift en Wanneer Voor Injectables?

Draadlifts bieden de mogelijkheid om fysiek te liften, vooral wanneer hechtdraden met weerhaakjes worden gebruikt. Dit opent deuren voor behandelingen zoals wenkbrauwliften en het liften van de wangen. Voor het volumeherstel in de wangen kan de combinatie van draadlifts en fillers ideaal zijn. Draadlifts corrigeren huidverslapping, terwijl fillers het volumeverlies aanpakken. Dit kan leiden tot het uitstellen van een operatie (facelift) of zelfs het vermijden ervan, terwijl de huid een stralende gloed krijgt vergelijkbaar met het effect van fillers zoals Radiesse, maar zonder extra volume.

Stappen in de Behandeling

Stap 1: De Voorbereiding

Voordat de behandeling begint, krijg je een vrijblijvend consult van een van onze specialisten. Tijdens dit consult ontvang je persoonlijk advies over welke PDO-draadlift het beste bij jou past en welke resultaten je kunt verwachten. Bij Beautyicon kliniek streven we ernaar dat je de behandeling met de juiste verwachtingen kiest voordat we van start gaan.

Stap 2: De Behandeling

Met behulp van een injectienaald worden dunne draden onder de huid geplaatst, zonder dat verdoving nodig is. De draadjes zorgen voor huidversteviging of lift, afhankelijk van hun dikte. Binnen enkele weken lossen de draadjes op en wordt je eigen collageen geproduceerd, wat je huid stevigheid en jeugdigheid herstelt. Na de behandeling kun je direct naar huis en je normale activiteiten hervatten. We adviseren echter om gedurende de eerste dagen na de draadliftbehandeling de sauna en zonnebank te vermijden en intensieve lichaamsbeweging te beperken.

Stap 3: Herstel en Nazorg

Na de behandeling kun je enige stijfheid in de draadjes voelen, maar dit is tijdelijk. In de eerste uren na de ingreep kan er enige zwelling en roodheid optreden, maar dit heeft geen invloed op het beoogde effect. Het uiteindelijke resultaat is meestal zichtbaar na 2-3 maanden. Bij de barb-draden wordt direct een liftend effect waargenomen door de aanspanning van de draden.

Enkele nazorgtips zijn:

  • Vermijd intensief sporten, de sauna en overmatige blootstelling aan zonlicht in de eerste 48 uur.
  • Wees voorzichtig bij het wassen van je haar in de buurt van het behandelde gebied.
  • Beperk overmatige bewegingen van het gezicht gedurende minstens drie weken.

Stap 4: Het Resultaat

Direct na de behandeling is er al een zichtbaar effect, maar het uiteindelijke resultaat manifesteert zich meestal na ongeveer drie maanden, wanneer het collageen zich volledig heeft ontwikkeld. Het effect houdt doorgaans ongeveer 18 maanden aan.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels