Ooglid correctie

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Ooglid correctie

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wij bieden gespecialiseerde ooglidcorrectieprocedures aan om uw oogleden te verfraaien en eventuele onvolkomenheden te corrigeren. Neem gerust contact met ons op om een consultatie te plannen en uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag bij het bereiken van de gewenste resultaten voor uw oogleden.

Zie je in de spiegel een vermoeide blik?

Dat kan heel vervelend zijn – zeker als je je niet moe voelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug. Met een onder- en/of  bovenooglidcorrectie zie je zeer snel resultaat. Zelfs eventuele hoofdpijnklachten kunnen worden verminderd.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met een groot resultaat: je kijkt weer met open blik de wereld in. Hoe fijn is het als die hoofdpijn verdwijnt, je gezichtsveld groter wordt, je make-up weer blijft zitten en als anderen zeggen: wat zie je er uitgerust uit! Dat is wat een ooglidcorrectie voor je kan doen.

Ervaar jij dit ook?

 

·        Je ziet er vermoeider uit dan dat je je voelt

·        Je hebt hoofdpijn door hangende oogleden

·        Je wordt steevast ouder geschat

·        Je hebt vermoeide ogen

·        Je ziet slecht door overtollige huid rondom je ogen

·        Je oog make-up blijft niet zitten

Herken jij hierin en heb je er last van? Overweeg dan een ooglidcorrectie. Met een ooglidcorrectie reken je af met deze klachten.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Ontwerp zonder titel (71)

Stap 1: Voorbereiding

Tijdens het intakegesprek worden de klachten besproken en maakt de arts een analyse van de ogen. Op basis hiervan worden de mogelijkheden besproken.

Hierbij legt de arts precies uit hoe een ooglid correctie behandeling in zijn werk gaat, wat er verwacht mag worden van het resultaat en bestaat er uiteraard alle ruimte om vragen te stellen over het behandelproces.

Stap 2 : De Behandeling

De ooglidcorrectie gebeurt onder lokale verdoving: het ooglid  wordt verdoofd met een inspuiting. Verder verloopt deze geheel pijnloos. We gaan eerst de lijnen markeren waarlangs we de insnede maken. Daarna gaan we hier een dun reepje overtollig vel verwijderen en een beperkt laagje van de onderhuidse spierlaag. Tijdens de ooglidcorrectie zal de arts steeds uitleg geven zodat u stap per stap weet wat u kan merken of voelen. Zo verloopt de ooglidcorrectie een pak aangenamer en vlotter. Dan gaan we dit met een zeer dunne doorlopende hechting dichtnaaien. We plaatsen nog enkele extra hechtingen bij zodat de wonde mooi toe is.  Reken dat de ingreep voor beide oogleden in totaal 45 minuten duurt. Nadien gaan we hier een cold pack op leggen zodat de zwelling na de ooglidcorrectie beperkt blijft.

Stap 3 : Voor en na zorg

Het herstel wordt voornamelijk bepaald door de blauwe verkleuring rond de oogleden. Hoe minder deze optreedt, hoe sneller het herstel. Zwelling en blauwe verkleuring kan beperkt worden door bloedverdunners tijdig te stoppen (ook alcohol werkt 7 dagen bloed verdunnend) Ook rust in halfzittende houding de eerste dag na de ingreep beperkt zwelling evenals koelen met ijsbrilletjes.

Hechtingen blijven 1 week ter plaatse en na 7 dagen is normaal camouflage met make-up mogelijk. Het duurt vaak zes weken totdat de littekens vervagen en soepel worden. Dan pas ziet men het definitieve resultaat van de ooglidcorrectie. Na de ingreep krijgt u koelbril tegen zwelling, het is ook erg belangrijk om de eerste dagen niet voorover te bukken en of inspanningen leveren.

Stap 4: Het Resultaat

Door deze kleine ingreep zie je er  frisser en minder vermoeid uit.  Dat is het geen waar we altijd naar streven.

Heeft u interesse in ooglid correctie?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en de specialiste stelt een persoonlijk behandelplan voor u op. Zo weet u precies welke methode het meest geschikt is voor u en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult in onze kliniek in Almere.

Bel voor een afspraak naar 06 83811792.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

info@beauty-icon.nl
036 230 00 05
06 83 81 17 92

66614C41-DEA6-481E-AB6C-ADEFCEECC294
BDBD4924-0DCF-490D-A903-985345BEB52B

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels