Ontspanningsmassage

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Bindweefsel massage

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Toe aan ontspanning? Soepele spieren en een betere doorbloeding? Dan zit u bij Beautyicon aan het juiste adres! Met onze gespecialiseerde masseurs kunnen wij je laten ontspannen en helpen klachten te verminderen. Niet alleen werkt onze massage ontspannend, maar het heeft ook een positief effect op de bloedcirculatie, voor soepele spieren en gewrichten, het verwijderen van afvalstoffen, het verbeteren van de concentratie en uiteraard maakt een ontspannende massage altijd gelukkig! Kies eens voor jezelf.

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat massages langdurige gezondsheidseffecten opleveren, van een verlaagd cortisol-niveau (het stresshormoon), tot een verhoogd oxytocine-niveau (gevoel van veiligheid en verbondenheid). Een heerlijke ontspanningsmassage helpt je herstellen, maakt je weerbaar tegen stress en depressies, versterkt je immuunsysteem en helpt ook nog eens tegen angsten én tegen eenzaamheid.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Een ontspanningsmassage kan zorgen voor:

 • Extra energie
 • Sneller spierherstel
 • Betere bloedsomloop
 • Verbeterde afvoer van afvalstoffen
 • Stressvermindering
 • Verbeterd immuunsysteem

Wat gebeurt er met je lichaam tijdens een massage?

Door regelmatig een massage te krijgen, heeft je lichaam regelmatig een moment van rust en volledige ontspanning. De processen in je lichaam herstellen zich, je krijgt meer rust en ruimte in je hoofd en je krijgt een gevoel van ontspanning. Een ontspanningsmassage zorgt er ook voor dat de levels van je stresshormonen afnemen.

 • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
 • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
 • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
 • Eerlijk en vrijblijvend advies.
 • Goed bereikbaar.

Stap 1: De Voorbereiding

Voordat wij beginnen met de behandelingen stelt de masseuse een aantal vragen, het is belangrijk dat u doorgeeft of u last heeft van blessures, pijn op uw lichaam of andere lichamelijke klachten heeft.

Stap 2: De Behandeling

In een rustige ruimte wordt u 60 minuten heerlijk gemasseerd! U hoeft verder niets te doen; u hoeft zich alleen maar over te dragen aan de behandelaar en uzelf volledig laten gaan. Geniet er vooral van het ontspannende moment!

Stap 3: Voor- en Nazorg

Zorg ervoor dat u gedoucht bent voordat u de behandeling neemt. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel!

Tips voor ná de ontspanningsmassage

 1. Drink veel water – Veel water drinken helpt uw lichaam bij het verwijderen van gifstoffen die mogelijk zijn vrijgekomen tijdens de massagesessie. Het houdt ook uw spieren gehydrateerd, wat ze soepel houdt en de pijn na de behandeling vermindert.
 2. Vermijd cafeïne en alcohol – Zowel cafeïne als alcohol kunnen uitdroging veroorzaken, dus het is beter om deze stoffen na een massagebehandeling te vermijden.
 3. Rust – Neem de tijd om te rusten na een massagebehandeling, omdat dit de bloedsomloop kan verbeteren en het genezingsproces kan versnellen.
 4. Draag losse, comfortabele kleding – Het dragen van loszittende en comfortabele kleding na een massagebehandeling kan helpen om het ongemak te verminderen en uw lichaam vrijer te laten bewegen.
 5. Vermijd zware lichaamsbeweging – Lichaamsbeweging moet gedurende enkele uren na een massage worden vermeden, omdat dit kan leiden tot spierpijn of letsel.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels