Migraine_behandeling_stap1

Controle

Na 2 weken

Effect

9 - 12 maanden

Prijs

376,-

Heb je last van spanningshoofdpijn of migraine?

Ben jij ook zo klaar met die vervelende spanningshoofdpijn of migraine? Deze hoofdpijnen kunnen een enorme impact hebben op je dagelijks leven en zijn vaak moeilijk te behandelen. Gelukkig hebben wij bij Beautyicon de oplossing!

Spanningshoofdpijn verschilt van migraine en wordt vaak veroorzaakt door drukte, prikkels, slechte luchtvochtigheid, weinig slaap, een verkeerde houding en een gebrek aan hydratatie. Onze specialisten weten precies hoe ze deze vorm van hoofdpijn moeten aanpakken en kunnen je snel verlichting bieden. Je zult je direct beter voelen en weer volledig kunnen genieten van het leven zonder die hinderlijke hoofdpijn.

Migraine_behandeling_stap1

Wat is migraine?

Vaak komt migraine uit het niets op, soms voelen mensen het aan verschillende kenmerken wel aankomen. Deze intense hoofdpijn kan je dag volledig verpesten en je zelfs tijdelijk uit het veld slaan.

Migraine kan gepaard gaan met verschillende symptomen zoals steken, flitsen, misselijkheid, braken en een verhoogde gevoeligheid voor (fel) licht. De pijn wordt meestal aan één kant van het hoofd gevoeld en kan als kloppend worden ervaren. Zelfs met medicatie en rust in een donkere en stille kamer, kan het nog wel 24 uur duren voordat de pijn afneemt.

Soorten hoofdpijn

Imploderende hoofdpijn voelt aan alsof er met een hamer op het hoofd wordt geslagen, terwijl exploderende hoofdpijn aanvoelt alsof het hoofd uit elkaar barst. Ook spanningshoofdpijn is niet hetzelfde als migraine kan met behulp van EM contouring worden behandeld.

EM contouring behandeling tegen migraine

Wanneer pijnstillers, rust en het vermijden van prikkels niet of slechts met mate helpen bij terugkerende migraine, dan kunnen EM contouring een oplossing zijn. Het is namelijk aangetoond dat EM contouring een effectief middel is ter behandeling van hoofdpijnvormen veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Naast migraine zijn dit bijvoorbeeld luster- en spierspanningshoofdpijn.

WhatsApp Image 2024-03-05 at 14.23.32

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het toestemmingsdocument met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

De behandeling is relatief eenvoudig en duurt doorgaans niet langer dan 15 minuten. De EM contouring wordt met een zeer fijne naald direct in de spieren geïnjecteerd, waarbij er slechts een licht prikkelend gevoel wordt ervaren. Na de behandeling kun je gewoon weer naar huis en je dagelijkse bezigheden hervatten.

Migraine_behandeling_stap1

1. Migraine voor de behandeling

Migraine_behandeling_stap2

2. Spierontspanner wordt op verschillende zones van de voorhoofd geïnjecteerd

Migraine_behandeling_stap3

3. Hoofdpijn en spierspanningen zijn verminderd

Herstel en nazorg

Na een migraine behandeling  is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Bescherm ten eerste het geïnjecteerde gebied zo goed mogelijk tegen de zon, vooral de eerste twee dagen na de behandeling. Stel je huid zo kort mogelijk bloot aan de zon en vermijd uiteraard de zonnebank. Gebruik voor de zekerheid zonnebrandcrème.

Ook het bezoeken van de sauna of zwembad binnen de eerste twee dagen na de behandeling van je voorhoofdrimpels wordt afgeraden. Verder adviseren wij je om het geïnjecteerde gebied de eerste twee dagen na de behandeling niet te masseren of te wrijven.

Daarnaast is het raadzaam om geen pijnstillers als ibuprofen of aspirines te gebruik vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken. Tot slot raden we je aan om tot 6 uur na de behandeling van je voorhoofdrimpels geen alcohol te drinken.

Medicijnen

Het is raadzaam om geen pijnstillers te nemen zo nodig gebruik alleen paracetamol

Geen_zonnebank

Vermijd de zonnebank
zo nodig gebruik een zonnehoed en zonnebrand crème voor bescherming.

Geen_sauna

2 dagen na behandeling niet naar de sauna en/of zwembad.

Geen_massage

Probeer de eerste 2 dagen na de behandeling zo min mogelijk de behandelde plek(ken) te masseren en te wrijven.

Geen_zon

Bescherm het behandelde gebied zo veel mogelijk tegen de zon(vooral de eerste 2 dagen).

Het resultaat

Het effect van de behandeling is niet direct merkbaar en kan tot 10 dagen tot enkele weken duren voordat het volledige effect bereikt is. Het resultaat van de behandeling kan gemiddeld 3 tot 4 maanden aanhouden.

Migraine komt vaak terug zodra de EM contouring zijn uitgewerkt, daarom moet de behandeling van migraine worden herhaald

Voor en na

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over migraine behandelingen

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels