Lip Flip behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

WhatsApp Image 2024-02-06 at 10.09.34

BEAUTYICON

Lip Flip behandeling

Welkom bij Beautyicon kliniek, en waar we begrijpen dat volle en jeugdige lippen een belangrijk kenmerk zijn van schoonheid en zelfvertrouwen. Als je op zoek bent naar een subtiele manier om je lippen te verbeteren zonder het gebruik van fillers, dan is onze lip flip behandeling wellicht de oplossing voor jou. Op deze pagina vind je ook enkele Lip Flip voor-en-na foto's van eerdere behandelingen. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Een Lip Flip behandeling is een niet-chirurgische procedure die gebruik maakt van een spierontspanner, meestal botulinumtoxine type A, om de spieren rond de lippen te ontspannen. Door de spieren te ontspannen, krijgen de lippen een subtiel voller en gelift effect. In tegenstelling tot fillers, wordt er bij een lip flip geen volume toegevoegd, maar wordt de natuurlijke vorm van de lippen benadrukt. Het resultaat is een zachte en natuurlijke uitstraling.

Voordelen van een LipFlip Botox-behandeling:

- Subtiel voller uitziende lippen: De lip flip geeft een natuurlijke volheid aan de lippen zonder gebruik te maken van fillers.

- Zachte en jeugdige uitstraling: Door de spieren rond de lippen te ontspannen, worden zichtbare fijne lijntjes en rimpels verminderd, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd.

- Korte hersteltijd: De Lip Flip behandeling vereist geen hersteltijd, waardoor je direct kunt genieten van de resultaten.

- Veilig en effectief: Onze deskundige specialisten voeren de Lip Flip behandeling op een veilige en hygiënische wijze uit, waarbij ze gebruik maken van hoogwaardige producten.

Waarom kiezen voor Beautyicon?

Bij Beautyicon begrijpen we dat elke persoon uniek is en individuele wensen heeft als het gaat om lipverbetering. Onze ervaren specialisten bieden een persoonlijke benadering en zullen tijdens een consultatie jouw wensen en verwachtingen bespreken. We streven naar natuurlijke resultaten die jouw eigen schoonheid benadrukken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult:

Wil je graag vollere lippen op een subtiele en natuurlijke manier? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult afspraak. Onze deskundige specialisten helpen u graag. 

Voorbereiding:

WhatsApp Image 2024-02-06 at 10.15.47

Tijdens het intake gesprek heeft de arts echt alle tijd voor je. De arts vraagt naar je wensen en bespreekt zorgvuldig de keuze voor de behandeling met je door. Daarnaast bespreek je met je consulente alle praktische zaken. Tijdens de eerste afspraak geeft de arts uitleg over de behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg.

De arts bekijkt je gezicht en bespreekt de mogelijkheden. Tijdens dit consult maken wij ook foto’s voor je dossier en om samen de wensen in kaart te brengen. Ook zal de arts vragen stellen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik.

Gebruik je medicijnen? Neem dan een recente medicatie lijst mee. In overleg met de arts staak je indien nodig met medicijngebruik.

De behandeling

Bij beautyicon kliniek zorgen wij ervoor dat je op je gemak voelt en dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Voordat we beginnen, verdoven we je lippen met een verdovende crème. De behandeling zelf duurt slechts 10 minuten en verloopt meestal volledig pijnloos.

Herstel en nazorg

Na een lip flip behandeling is het belangrijk om enkele stappen te volgen voor het herstel en de nazorg. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen:

  1. Direct na de behandeling: Direct na de lip flip behandeling kan er sprake zijn van lichte zwelling, roodheid en gevoeligheid in het behandelde gebied. Dit is normaal en meestal van tijdelijke aard. Je kunt een koud kompres aanbrengen op je lippen om de zwelling te verminderen. Vermijd echter het aanraken of wrijven van de behandelde lippen.
  2. Vermijd hitte en intense fysieke activiteit: Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling dien je hitte en intense fysieke activiteit te vermijden. Blootstelling aan hitte kan de zwelling verergeren. Beperk daarom je inname van warme dranken en vermijd sauna's, hete baden of andere warmtebronnen.
  3. Vermijd make-up en lipproducten: Het is raadzaam om gedurende de eerste half uur na de behandeling geen make-up of lipproducten te gebruiken.

Het resultaat

Een "lip flip" is een procedure waarbij een kleine hoeveelheid Botox in de spieren rond de lippen wordt geïnjecteerd. In tegenstelling tot een lipvergroting, waarbij fillers worden gebruikt om de lippen voller te maken, is het doel van een lip flip om de lipcontouren te verbeteren zonder de grootte van de lippen te vergroten.

Het resultaat van een lip flip is meestal subtiel en natuurlijk en daarom worden lip flip ervaringen vaak positief ondervonden. Door de spieren rond de lippen te ontspannen met behulp van Botox, kunnen de lippen iets naar buiten worden gerold, waardoor ze voller en beter gedefinieerd lijken. Dit kan helpen bij het verminderen van een gummy smile (te veel tandvlees laten zien bij het lachen) en het verbeteren van de symmetrie en vorm van de lippen.

Het effect van een lip flip duurt meestal ongeveer 2-3 maanden, waarna de behandeling kan worden herhaald als gewenst. Het is belangrijk om te begrijpen dat de resultaten van een lip flip afhankelijk zijn van de individuele anatomie en de hoeveelheid Botox die wordt gebruikt. Daarom is het raadzaam om een ervaren en gekwalificeerde arts te raadplegen om de mogelijkheden en verwachtingen te bespreken voordat u besluit om een lip flip-behandeling te ondergaan. De arts kan eventueel ook kijken naar de mogelijkheid om botox of filler of een combinatie van beide uit te voeren, afhankelijk van uw wensen en verwachtingen.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels