lipfillers

Effect

9-12 maanden

Prijs

Vanaf 164,-

Natuurlijke, jeugdige en volle lippen

Welkom bij Beautyicon kliniek, dé bestemming voor prachtig volle lippen met onze lip fillers behandelingen. Met onze lip fillers is het mogelijk om uw lippen op een subtiele en natuurlijke manier te verfraaien, waardoor u een jeugdige uitstraling krijgt en uw lipcontouren versterkt worden.

Onze ervaren en gekwalificeerde professionals begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft als het aankomt op lipvergroting. Daarom bieden wij een gepersonaliseerd consult aan waarbij we luisteren naar uw esthetische doelen en advies geven over de meest geschikte behandeling voor uw lippen. 

Of u nu op zoek bent naar meer volume, het accentueren van uw lipcontouren of het verhelpen van fijne lijntjes rondom de mond, wij zorgen voor een behandeling op maat die bij u past.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Bij Beautyicon kliniek werken we alleen met hoogwaardige en veilige fillers die zorgvuldig worden geselecteerd om optimale resultaten en een langdurig effect te garanderen. Onze focus ligt niet alleen op het creëren van prachtige lippen, maar ook op het behouden van een natuurlijke uitstraling die past bij uw gezichtskenmerken.

Wilt u ook genieten van vollere en mooi gevormde lippen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek wat onze lip fillers behandelingen voor u kunnen betekenen.

Voorbereiding

Tijdens het intake gesprek heeft de arts echt alle tijd voor je. De arts vraagt naar je wensen en bespreekt zorgvuldig de keuze voor de behandeling met je door. Daarnaast bespreek je met je consulente alle praktische zaken. Tijdens de eerste afspraak geeft de arts uitleg over de behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg.

De arts bekijkt je gezicht en bespreekt de mogelijkheden. Tijdens dit consult maken wij ook foto’s voor je dossier en om samen de wensen in kaart te brengen. Ook zal de arts vragen stellen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik.

Gebruik je medicijnen? Neem dan een recente medicatie lijst mee. In overleg met de arts staak je indien nodig met medicijngebruik.

Lip filler behandeling

De behandeling

Bij Beautyicon kliniek zorgen wij ervoor dat je je op je gemak voelt en dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Voordat we beginnen, verdoven we je lippen met een verdovende crème. De behandeling zelf duurt slechts 20 minuten en verloopt meestal volledig pijnloos

 

lip fillers_stap1

1. Lippen voor de behandeling

lip fillers_stap2

2. Verdovende crème zodat de behandeling pijnloos verloopt

lip fillers_stap3

3. De filler wordt op verschillende plekken geïnjecteerd 

lip fillers_header_en stap4

4. Vollere en jeugdige lippen na de behandeling

Herstel en nazorg

Na de lipfiller behandeling zie je meteen resultaat. Wel is het belangrijk om het gebied niet te masseren of te wrijven. Na de behandeling kan er wat zwelling of blauwe plekken ontstaan en wordt er aangeraden om dit goed te koelen.Het is belangrijk dat u de richtlijnen na de behandeling volgt:

  • Het is belangrijk dat je na de behandeling minimaal 2,5 liter water drinkt per dag.
  • 24 uur na de behandeling niet te gaan sporten, de sauna of de zonnebank te gebruiken.  

Het is mogelijk dat je last kan krijgen van een koortslip als je daarmee bekend bent. Je kunt bij de huisarts een recept krijgen voor een koortslip als je aangeeft dat je een lip filler behandeling wilt ondergaan. 

Bent u bekend met allergieën ? Graag 2 uur voor de behandeling 2 tabletjes hooikoorts tabletten innemen.

Geen_sauna

24 uur na de behandeling geen sauna vanwege mogelijke opzwelling na behandeling

Geen_zonnebank

24 uur na de behandeling niet naar de zonnebank vanwege mogelijke opzwelling na de behandeling.

Geen_sport

24 uur na de behandeling niet sporten vanwege mogelijke opzwelling na behandeling

Het resultaat

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar en ben je verzekerd van een jaar lang prachtig volle lippen.  Als het hyaluronzuur na verloop van tijd door het lichaam wordt afgebroken, kun je de behandeling gewoon herhalen.

Onze ervaren cosmetische artsen zijn niet alleen gericht op het vergroten van je lippen, maar kijken naar het geheel van je gezicht om de juiste verhoudingen te vinden. Zo krijg je het meest natuurlijke en mooie resultaat dat bij jou past.

Voor en na

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over lip fillers

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels