Laser ontharen

Beauty begins the moment you decide to be yourself

foto Laser ontharen

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wilt u permanent van uw haargroei op bepaalde plekken af? Beautyicon biedt laserbehandelingen aan die uw haar definitief verwijderen.

Definitief ontharen doet u 100% pijnloos bij Beautyicon kliniek

Of het nu gaat om overbeharing of niet, het telkens opnieuw ontharen van jezelf is geen prettig karwei. Dit kan erg veel tijd in beslag nemen. Ook kosten die regelmatig gemaakt moeten worden om ontharingsproducten aan te schaffen, komen hier nog bij. Het continu ontharen vergt veel tijd en geld. Hier is tegenwoordig een permanente oplossing voor bedacht:  laserbehandelingen. Bevrijd uzelf en kies voor permanent ontharen bij Beautyicon. Wij bieden al laserbehandelingen aan vanaf €29. Voor de meest effectieve IPL, SHR en wax behandelingen kunt u terecht bij Beautyicon kliniek Almere.

Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat de behandeling pijnloos verloopt en dat u uiteindelijk versteld zult staan van het eindresultaat. Beautyicon kliniek maakt gebruik van de meest moderne en geavanceerde technieken om pijnloos en effectief te ontharen.

Alles over veilig en effectief definitief ontharen

Laser ontharen en IPL ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken beide warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u vervolgens een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over overbeharing. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Wat is eigenlijk de allerbeste laser behandeling?

Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met uw haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze specialisten werken met verschillende methodes.

Ze kunnen precies vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor u is, nadat zij uw huid en haren hebben gezien en beoordeeld. Met de meerdere technieken die wij in huis hebben, bent u er dan dan ook echt van verzekerd dat wij de best passende optie hebben voor u.

Wat u moet weten over de kwaliteit van laserbehandelingen

Wij werken met de allernieuwste apparatuur. Zowel bij laser, IPL als SHR behandelingen. Al onze specialisten zijn gediplomeerd op het gebied van laserontharing. Ze volgen doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel. Bij Beautyicon kliniek krijgt u ook op deze behandelingen de unieke kwaliteitsgarantie.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Beautyicon is gespecialiseerd in laser ontharen op de donkere huid

Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en kwalitatieve apparatuur. Onze laserapparatuur is volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Dat komt omdat de apparatuur gebruik maakt van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

Overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgender traject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn per polis afhankelijk. Goed om te weten is dat al onze specialisten direct toegankelijk zijn. Desondanks is er in sommige gevallen ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding. Bij Beautyicon kliniek wordt u altijd geholpen door een gediplomeerde specialiste. Vragen over vergoedingen? Onze specialisten helpen u telefonisch of tijdens het intakegesprek graag verder. Bel naar 06 83811792.

Heeft u interesse in definitieve ontharing?

Stap 1: Voorbereiding

1. Voor een optimaal resultaat moet de huid zo bleek mogelijk zijn. De zon zoveel mogelijk ontwijken.

2. Stop 3 weken voor de laser behandeling met zonnebank, zonnen, en of zelfbruiner producten.

3. Vanaf 8 weken voor de behandeling mogen de haren niet meer worden uitgetrokken met pincet, hars of andere methoden.

4. Graag de te behandelen zones minimaal twee dagen voor u bezoek aan ons scheren. Om de beste resultaat te kunnen behalen is erg belangrijk dat wij stoppeltjes haren zien.

Stap 2: De Behandeling

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van overmatige haargroei en zullen jou altijd de beste zorg voor jouw huid bieden. Daarom wordt er voorafgaand aan de laserbehandeling altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreek je met de specialist welke gebieden je graag zou willen laseren. het is belangrijk om te weten of je bepaalde medicatie gebruikt of dat je bijvoorbeeld zwanger bent of borstvoeding geeft.

Wanneer alles besproken is, kan er worden overgegaan op de laserbehandeling. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied duurt de laserontharing behandeling gemiddeld maar 10-15 minuten, bijvoorbeeld als je je gezicht of hals laat behandelen. Wanneer je je gehele benen of rug laat laseren, is hier wel iets meer tijd voor nodig, ongeveer 30-60 minuten. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat er tijdens de behandeling gebruik wordt gemaakt van koeling.

 

Na de behandeling wordt de behandelde huid ingesmeerd met een verzorgende crème en een Spf en kun je gelijk jouw vervolgafspraak inplannen. Bij het laser ontharen zijn er meerdere behandelingen nodig, gemiddeld zes tot tien. Per behandeling zul je zien dat er steeds minder haartjes terug groeien!

Stap 3: Voor en nazorg

Na een laserbehandeling is het advies om minimaal drie weken uit de felle zon te blijven. Daarnaast is het advies ook om je huid goed te beschermen tegen de zon. Je kunt het beste een SPF gebruiken van 30 of hoger, deze is bij ons in de kliniek te verkrijgen.

Na de behandeling minimaal 24 uur niet sporten, zwemmen,of naar de sauna. De huid moet eerst tot rust komen. Wij adviseren om 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt te nemen.

Stap 4: Het resultaat

Na een aantal dagen is al een positieve ontwikkeling in de kwaliteit van de huid merkbaar, maar het duurt enkele weken (gemiddeld vijf weken) voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is. Gemiddeld kan 80 tot 90% van de haren definitief verwijderd worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust of boek online een afspraak.

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en de specialiste stelt een persoonlijk behandelplan voor u op. Zo weet u precies welke methode het meest geschikt is voor u en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult in onze kliniek in Almere.

Bel voor een afspraak naar 06 83811792.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels