Jongeren gezichtsbehandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

icon_beauty-fav

BEAUTYICON

Jongeren gezichtsbehandeling

Dit is een huid verbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op de verandering die optreden tijdens de jeugd. De reiniging, verzorging en informatie voor thuis staan hierin centraal. De jongeren gezichtsbehandeling is bedoeld voor jongeren tot 18 jaar.

Tijdens de intake bespreken wij samen het voedingspatroon.

Jongeren ontvangen 5% korting op de geadviseerde verzorgingsproducten voor thuis.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Wat doet dit precies?

  • Vermindert acne
  • Reinigt diep onzuivere huid
  • Reguleert vette huid
Wat kan je verwachten van deze behandeling ?

Sommige huidcondities zijn zichtbaar, maar het is ook belangrijk om onderliggende huidproblemen vroegtijdig te ontdekken. Wij doen altijd een uitgebreide huid analyse , om zo de behoeftes van de huid in kaart te brengen. De gezichtsbehandeling zal hier op worden aangepast. Daarbij volgen wij tijdens de gezichtsbehandeling de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen.

De behandeling zal bestaan uit het reinigen en exfoliëren van de huid, gevolgd door het verwijderen van eventuele onzuiverheden en een maskertje.

Stap 1: de voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. De behandelaar kan dan bepalen wat mogelijk is en een behandelplan opstellen. Er wordt ook fotos gemaakt voor uw dossier. De behandelaar heeft verschillende mogelijkheden voor verschillende indicaties. Voor het beste resultaat raden wij aan om de behandeling eens per 6 weken te herhalen.

Stap 2: de behandeling

Tijdens de behandeling wordt het gezicht twee keer goed gereinigd, gescrubt en er worden onzuiverheden verwijderd, als laatste stap wordt er een lekkere maskertje gebruikt die goed aansluit op uw huid.

Stap 3: Herstel en nazorg

Na de behandeling voelt uw huid heerlijk zacht aan, deze  behandeling heeft geen downtime,

Bescherm de huid dagelijks met een UV-bescherming met factor 30 of hoger. Een UV-bescherming die goed aansluit op de behandeling is de SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF30, verkrijgbaar bij ons in de kliniek

Stap 4: Het resultaat

Na de behandeling voelt uw huid heerlijk zacht aan en u krijgt een mooie glow op uw gezicht. Door deze behandeling kunt u 4 weken genieten van een lekker zachte huid. door de intensieve maskers wat wij gebruiken van Skinceuticals en Mesoestetics is uw huid voor een lange tijd goed gehydrateerd.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels