Labiacorrectie_stap1

Effect

6 - 12 maanden

Prijs

Prijs op aanvraag

Wat is het voordeel van de intimate filler treatment.

De Intimate Filler behandeling is een effectieve manier om de buitenste schaamlippen voller te maken, waardoor de binnenste schaamlippen minder zichtbaar kunnen worden. De buitenste schaamlippen vallen namelijk meer om de binnenste schaamlippen heen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat de herstelperiode aanzienlijk korter is dan na een operatieve correctie van de schaamlippen.

Deze behandeling is vooral geschikt voor vrouwen die volumeverlies hebben ervaren in de buitenste schaamlippen als gevolg van veroudering, zwangerschap, of gewichtsverlies. Met de Intimate Filler behandeling kan het verlies van volume effectief worden hersteld. Zelfs voor vrouwen die al eerder een operatieve schaamlipcorrectie hebben ondergaan, kan de Intimate Filler behandeling een mooie aanvulling zijn om het resultaat te perfectioneren.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens je intake gesprek neemt de arts alle tijd voor je. De arts vraagt naar je wensen en
bespreekt de keuze voor de behandeling met je. Daarna bespreek je met je consulente alle
praktische zaken. Tijdens de eerste afspraak geeft de arts uitleg over de behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg. De arts bekijkt de intimate zone en bespreekt de mogelijkheden.

Tijdens dit consult maken wij ook foto’s voor u dossier en om samen uw wensen in kaart te brengen. Ook zal de arts vragen stellen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik.

 

Gebruik je medicijnen? Neem dan een recente medicatielijst mee. In overleg met de arts staak je indien nodig met medicijngebruik.

U dient al uw sieraden, uw horloge en eventuele piercings voor de schaamlipcorrectie af te doen. Er wordt ook van u verwacht dat u, op de ochtend van de schaamlipcorrectie, thuis het operatiegebied volledig heeft geschoren.

De behandeling

De behandeling is relatief snel en kan in ongeveer 30 tot 45 minuten worden uitgevoerd. Het is meestal een comfortabele procedure, maar indien gewenst kan er verdoving worden toegepast om eventuele pijn te minimaliseren. Na de behandeling kunnen er enkele bijwerkingen optreden, zoals lichte zwelling of roodheid, maar deze verdwijnen meestal snel.

Labiacorrectie_stap1

1 .Labia voor de behandeling

Labiacorrectie_stap2

2. Filler word op verschillende zones van de schaamlippen geïnjecteerd

Labiacorrectie_stap3

3. Resultaat, vollere schaamlippen

Herstel en nazorg

Het is belangrijk om na de behandeling van de schaamlip filler rustig aan te doen en de schaamlippen niet onnodig te belasten. Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling wordt aangeraden om niet te sporten, te fietsen, naar de sauna te gaan of te zwemmen.

Het kan zijn dat er na de behandeling nog enige gevoeligheid en zwelling optreedt bij de schaamlippen. Om deze symptomen te verminderen en het genezingsproces te bevorderen, is het van groot belang om voldoende water te drinken. Een minimale dagelijkse inname van 2,5 liter wordt sterk aanbevolen.

Water

Het is belangerijk dat je na de behandeling elke dag 2,5 liter water drinkt

Geen_sport

Vermijd tot 24 uur na de behandeling intense lichaamsbewegingen (sporten/fietsen)

Geen_sauna

24 uur na de behandeling niet naar de sauna en/of zwemmen

Het resultaat

Na de behandeling van de schaamlip filler kun je verwachten dat het resultaat tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar blijft. Na deze periode wordt het hyaluronzuur dat is ingespoten langzaam door het lichaam afgebroken. Indien gewenst kan de behandeling worden herhaald om het resultaat te behouden.

Jouw specialist

masieh

DR. MASIEH ABAWI

Dr. Masieh Abawi is een gerenommeerd esthetische arts en is gespecialiseerd in injectables. Hij werkt met gepatenteerde A-merk en europees goedgekeurde producten. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. In zijn werk vind hij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Samen met zijn cliënten stippelt hij een behandelplan uit wat bij diegene past. Hij streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Klanten zijn verrassend blij met de mooie resultaten.

BIG nummer: 19926758401

Tarieven

PRIJS OP AANVRAAG*

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over Intimate filler treatments

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels