Hout Therapie

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Hout-therapie-v2

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

De houttherapie is van Oosterse origine. Deze nieuwe techniek is ontwikkeld in Colombia door therapeuten en alternatieve genezers.
De hout elementen uit de natuur zorgen voor nieuwe energie.

Deze lipo reducerende behandeling is erg populair in Zuid-Amerika waar vrouwen reeds lang vertrouwd zijn met de heilzame effecten van deze exotische massage met behulp van hout instrumenten in verschillende vormen, maten en designs. Deze instrumenten zijn aangepast aan de verschillende lichaamsdelen. Hierdoor verkrijgen de verschillende lichaamsdelen een stevige massage met een aangepaste en specifieke lichaamsstimulatie dat verbluffende resultaten geeft. Door deze figuur corrigerende massage verminderd u het gelokaliseerde vet in de taille, buik, heupen, armen en dijen. Ideaal na chirurgische ingrepen !

Deze massage heeft een verslankende werking dat zich richt op vet. Daar bovenop verstevigt en modelleert het de lichaamscontouren.
Deze behandeling is zonder bijwerkingen. Om een goed resultaat te krijgen zijn 10 tot 12 behandelingen van elke keer 30 – 60 minuten nodig. Eén keer per week volstaat, maar voor een sneller resultaat raden we een sessie van twee keer per week aan.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Houttherapie en anti-cellulitis massage:

Deze massage techniek wordt met specifieke houtinstrumenten uitgevoerd. Met deze behandeling is het mogelijk lichaamsdelen doeltreffend te behandelen en is aldus optimaal tegen cellulitis, met zichtbaar verstrakkend effect op bovenbenen, heupen, billen, buik en armen.
Achteraf is de interne structuur van de huid zichtbaar, dit door middel van de techniek.
Om een goed resultaat te krijgen zijn 10 tot 12 behandelingen van elke keer 30 – 60 minuten nodig. Eén keer per week volstaat, maar voor een sneller resultaat raden we een sessie van twee keer per week aan.

De houten massagerol helpt u in de strijd tegen onaangename vetophopingen en verwijdert de onaantrekkelijke sinaasappelhuid. De rol helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, kneedt de spieren en maakt de huid glad. De houten massagerol van natuurlijk beukenhout zorgt elke dag voor minutenlange ontspanning, bevordert uw welzijn en is daardoor de perfecte therapie. Het massagehulpmiddel is onmisbaar bij maderotherapie (madero = hout), de volledig natuurlijke en bijzondere techniek waarbij lymfedrainage wordt gestimuleerd en cellulitis beter wordt bestreden. Tegelijkertijd worden de vetcellen gebroken waardoor de bloed- en lymfestroom in het volledige lichaam wordt verbeterd. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof en voedingsstoffen die de huid nodig heeft om strak en stevig te blijven. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulitis te verminderen en gewichtsverlies te ondersteunen. Daarnaast heeft deze therapie een relaxerende werking op lichaam en geest, het vermindert lichamelijke en geestelijke stress en stimuleert de organen, de bloedcirculatie en het lymfatisch drainagesysteem van het lichaam.

Door het gebruik van de houten 'tools' wordt het lymfatisch systeem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieper gelegen cellulitis en geeft de billen en benen vorm. Maderotherapie is geschikt voor het hele lichaam. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt op de buik om vet los te maken, de huid strakker te maken en het lymfatisch systeem te activeren. ​

Na de  behandeling is het effect al zichtbaar, maar voor het beste resultaat adviseren wij 10 tot 15 behandelingen.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels