Gummy_smile_stap1

Effect

3 - 4 maanden

Prijs

Vanaf 119,-

Wat houdt de behandeling tegen een gummy smile in?

De Gummy Smile, ook wel de tandvleeslach genoemd, is een glimlach die naar verhouding veel van het tandvlees bij de bovenkaak laat zien. Dit komt doordat de hefspier van de bovenlip te sterk ontwikkeld is en daardoor de bovenlip verder optrekt dan nodig is. Hierdoor ziet men meer van de zogenaamde  ”gums” (Engelse vertaling van het woord: tandvlees), vandaar de term: Gummy Smile.

Heeft u de indruk dat, wanneer u lacht, iedereen uw tandvlees ziet? Lacht u soms met uw hand voor uw mond? Stop met dubben. Deze zogenaamde “gummy smile” is namelijk met enkele prikjes EM contouring te verhelpen.

Wat houdt de behandeling tegen een Gummy Smile in?

  • Vaak vinden mensen die hier last van hebben zichzelf cosmetisch minder aantrekkelijk. Dit is natuurlijk jammer, zeker wanneer u er niets aan kunt doen.
  • Gelukkig is er een behandeling voor en is deze zeer simpel! Een kleine dosis spierontspanner verhelpt het probleem voor ongeveer 4 maanden.
  • Een Gummy Smile behandeling is niet duur, laag invasief en u kunt direct naar huis.

 

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het toestemmingsdocument met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

Bij een gummy smile behandeling met spierontspanner injecteert de arts kleine hoeveelheden van de spierontspanner in de spieren rond de bovenlip. Dit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en minder samentrekken bij het lachen, waardoor er minder tandvlees zichtbaar wordt.

De behandeling duurt meestal slechts enkele minuten en is relatief pijnloos. De resultaten zijn meestal pas na enkele dagen na de behandeling zichtbaar.

Gummy_smile_stap1

1. Gummy smile voor de behandeling.

Gummy_smile_stap2

2. De arts injecteerd de zones boven de lippen met filler.

Gummy_smile_stap1

3. Het kan 2 dagen tot 2 weken duren tot de resultaten te zien zijn.

Gummy_smile_stap3

4. Het tandvlees is minder zichtbaar

Herstel en nazorg

Na een gummy smile behandeling is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Bescherm ten eerste het geïnjecteerde gebied zo goed mogelijk tegen de zon, vooral de eerste twee dagen na de behandeling. Stel je huid zo kort mogelijk bloot aan de zon en vermijd uiteraard de zonnebank. Gebruik voor de zekerheid zonnebrandcrème.

Ook het bezoeken van de sauna of zwembad binnen de eerste twee dagen na de behandeling van je voorhoofdrimpels wordt afgeraden. Verder adviseren wij je om het geïnjecteerde gebied de eerste twee dagen na de behandeling niet te masseren of te wrijven.

Daarnaast is het raadzaam om geen pijnstillers als ibuprofen of aspirines te gebruik vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken. Tot slot raden we je aan om tot 6 uur na de behandeling van je voorhoofdrimpels geen alcohol te drinken.

Medicijnen

Het is raadzaam om geen pijnstillers te nemen zo nodig gebruik alleen paracetamol

Geen_zonnebank

Vermijd de zonnebank
zo nodig gebruik zonnebrand crème voor bescherming.

Geen_sauna

2 dagen na behandeling niet naar de sauna en/of zwembad.

Geen_massage

Probeer de eerste 2 dagen na de behandeling zo min mogelijk de behandelde plek(ken) te masseren en te wrijven.

Geen_zon

Bescherm het behandelde gebied zo veel mogelijk tegen de zon.

Het resultaat

Na het inspuiten van de spiertjes die de bovenlip omhoog trekken, zal de spier binnen 2 dagen tot 2 weken immobiel worden en de aanspanning verminderen. Het resultaat houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan.

Voor en na

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over Gummy smile

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels