Gezichtsbehandelingen

Beauty begins the moment you decide to be yourself

gezichts-behandeling

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Heeft uw huid een oppepper nodig of heeft u behoefte aan ontspanning? Een gezichtsbehandeling biedt deze unieke combinatie. Geen enkele huid is hetzelfde, daarom worden de behandelingen altijd aangepast op de behoeften van uw huid en uw wensen. Door specialistische technieken en hoogwaardige producten van SkinCeuticals werken we aan een optimaal resultaat voor uw huid.

Bel ons gerust om een afspraak te maken.

Onze behandelingen

Icon Intensief Skin 60 min €65,-

Tijdens deze behandeling krijgt u een uitgebreide gezichtsbehandeling, onzuiverheden worden verwijderd en tijdens het inwerken van het masker worden uw schouder en decolleté gemasseerd, wenkbrauwen worden geëpileerd met touw. Deze behandeling wordt gecombineerd met een bindweefselmassage. Tijdens de behandeling worden er actieve werkstoffen gebruikt die de huidconditie verbeteren.

Henna brow, verven wenkbrauwen, epileren bovenlip (naar wens). €95,-

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.
Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt

Icon Peel Skin 60 min €150,-

Gezichtsbehandeling in combinatie met een peeling van SkinCeuticals zonder hersteltijd van de huid. Door deze combinatie ziet u direct resultaat. Deze behandeling is geschikt om het hele jaar door uw huid een boost te geven. Tijdens deze behandeling wordt dieptereiniging gedaan gepaard met het verwijderen van onzuiverheden en epileren van uw wenkbrauwen.

Bij afname van een kuur van 3 behandelingen zijn de kosten €325,-
Henna brow, verven wenkbrauwen, epileren bovenlip (naar wens). €155,-

grey-darkskin-1

Gespecialiseerd in donkere huid

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor verschillende huidtypes. Wij hebben veel ervaring om de donkere huid effectief en veilig te behandelen.  Met ´donkere huid´ bedoelen we de gepigmenteerde huid die kan variëren van lichtbruin, donkerbruin tot zwart.

Radio Frequentie huidverjonging €75,-

RF Radio Frequentie huidverjonging werkt op basis van radiofrequentie golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmen. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt, wat de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes en rimpels zullen verminderen. Radio Frequentie Therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht.

Een pakket van 3 behandelingen kost €199,-

gezichts-behandeling1
  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Bij Beautyicon kliniek wordt gewerkt met SkinCueticals. Deze producten zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en alleen voor artsen en huidtherapeuten toegankelijk. Dit wil zeggen dat de werking ervan wel degelijk is aangetoond.

Wanneer u wilt starten met een huidverbeterend programma zal tijdens een intakegesprek bekeken worden welk product het beste bij uw huid past en welke behandelingen er eventueel gestart kunnen worden om een nog beter en sneller resultaat te behalen. Denk bijvoorbeeld aan huidproblemen als acne, rosacea, melasma (zwangerschapsmasker), andere pigmentproblemen van de huid en uiteraard anti-aging programma’s.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Prijs van de behandeling is €80

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05
06 83 81 17 92

info@beauty-icon.nl
Navigeer naar Beautyicon in Almere

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
op afspraak
beautyicon-footer-1-min

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels