Frons rimpels_stap1

Effect

3 - 6 maanden

Prijs

119,-

In één behandeling een open en vriendelijk gezicht.

Heb je last van die vervelende fronsrimpels tussen je wenkbrauwen? Of je nu in de dertig of vijftig bent, de kans is groot dat je ze al hebt of krijgt.

Met onze fronsrimpel behandeling met spierontspanner ben je in een mum van tijd verlost van die norse uitstraling en voel je je gezicht weer ontspannen. Na de behandeling zul je merken dat je er vriendelijker uitziet en het een frisse uitstraling geeft.

 

Onze behandeling is snel en effectief en duurt slechts 5 tot 10 minuten. Het resultaat van de behandeling houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan. Om het effect te behouden raden wij aan om regelmatig een afspraak te maken bij onze ervaren behandelaars.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Voorbereiding

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en bespreekt het toestemmingsdocument met gedetailleerde informatie over de behandeling.

De behandeling

Het gaat om een relatief korte behandeling van slechts 15 minuten. Voordat de EM contouring geïnjecteerd wordt, tekent de arts eerst het voorhoofd af. De arts stelt daarmee de plek vast waar geïnjecteerd zal worden. De behandeling zelf bestaat uit een aantal prikje.Er wordt gewerkt met een hele fijne injectienaald die je bijna niet voelt.

Frons rimpels_stap1

1. Fronsrimpels voor de behandeling.

Frons rimpels_stap2

2. Voor de behandeling tekent de arts de behandel zone.

Frons rimpels_stap3

3. De arts injecteert de zone met botuline toxine vloeistof.

Frons rimpels_stap4

4. De rimpels zijn verminderd en verzacht.

Herstel en nazorg

Na een behandeling om de fronsrimpels te verminderen, zijn er aantal aspecten waar je op moet letten om het beste resultaat te behalen en complicaties te voorkomen.

Om te beginnen is het essentieel om het geïnjecteerde gebied zo goed mogelijk te beschermen tegen de zon, vooral gedurende de eerste twee dagen na de behandeling. Probeer blootstelling aan de zon zo kort mogelijk te houden en vermijd indien mogelijk de zonnebank. Wij raden ook aan om zonnebrandcrème te gebruiken om het gebied extra te beschermen.

Bovendien wordt het afgeraden om binnen de eerste twee dagen na de behandeling van de fronsrimpels een bezoek te brengen aan de sauna of het zwembad. Dit kan de kans op infecties en complicaties vergroten.

 

Het is belangrijk om het behandelde gebied gedurende de eerste twee dagen na de behandeling niet te masseren of te wrijven. Dit kan de verdeling van de injectie beïnvloeden en de behandeling minder effectief maken.

Daarnaast is het raadzaam om geen pijnstillers als ibuprofen of aspirines te gebruik vanwege het stimulerende effect daarvan op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht je toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken. Tot slot raden we je aan om tot 6 uur na de behandeling van je voorhoofdrimpels geen alcohol te drinken.

Geen_sauna

2 dagen na behandeling niet naar de sauna en/of zwembad.

Medicijnen

Het is raadzaam om geen pijnstillers te nemen zo nodig gebruik alleen paracetamol.

Geen_zon

Bescherm het behandelde gebied zo veel mogelijk tegen de zon.

Geen_massage

Probeer de eerste 2 dagen na de behandeling zo min mogelijk de behandelde plek(ken) te masseren en te wrijven.

Geen_Alcohol

Tot 6 uur na de behandeling is het raadzaam om geen alcohol te drinken.

Voor en na

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over frons behandelingen

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels