Filler oplossen

Beauty begins the moment you decide to be yourself

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Hyalase

Als je niet tevreden bent met het resultaat van een behandeling met hyaluronzuur omdat het resultaat toch iets heftiger is dan je had verwacht kan dit worden opgelost met hyalase.

Zie ik direct resultaat?

De fillers waarmee wij werken kunnen altijd worden opgelost door middel van een zogenaamde hyalase behandeling.We gebruiken hiervoor een speciale vloeistof, genaamd Hyason. Dit kan gericht worden geïnjecteerd in het gebied waar de filler zich bevindt waardoor het hyaluronzuur versneld door het lichaam wordt afgebroken. Het effect is binnen een paar dagen zichtbaar!

In een hyaluronzuurfiller zit een chemische toevoeging. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden met het gevolg dat de filler niet gelijk na injectie wordt afgebroken door het lichaam. Hyaluronzuur is namelijk gewoon een lichaamseigen stof! Wil je juist wel dat de filler wordt afgebroken dan bestaan er een enzym, met de naam Hyason), dat de hyaluronzuur moleculen kan oplossen. Deze reactie wordt hyaluronaise genoemd.

Denk na een filler behandeling niet te snel aan een hyalase behandeling als je het resultaat iets te heftiger vindt dan je had verwacht. Het gebied heeft namelijk minimaal twee weken tijd nodig om te herstellen en tot die tijd kan er zwelling aanwezig zijn waardoor het resultaat heftiger kan lijken dan het uiteindelijke resultaat zal zijn.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.
Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt

beautyicon-footer-1-min

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels