Hyaluronidase_fillers_header

Prijs

99,-

Zie ik direct resultaat?

Heb je ooit een filler behandeling ondergaan en ben je niet tevreden met het resultaat? Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Bij ons werken we met hyaluronzuurfillers die op elk moment opgelost kunnen worden met onze exclusieve Hyason behandeling.

Wist je dat hyaluronzuur eigenlijk een lichaamseigen stof is? Onze hyaluronzuurfillers bevatten een speciale chemische toevoeging die ervoor zorgt dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden, waardoor de filler niet direct wordt afgebroken door het lichaam na de injectie. Dit resulteert in een langdurig en natuurlijk resultaat.

Hyason is een speciale vloeistof die gericht wordt geïnjecteerd in het gebied waar de filler zich bevindt. Het versnelt de afbraak van het hyaluronzuur door het lichaam, waardoor het resultaat binnen enkele dagen zichtbaar wordt. Het is de snelste en meest effectieve manier om van ongewenste fillers af te komen.

Maar voordat je denkt aan een Hyason behandeling, is het belangrijk om te weten dat het behandelde gebied minimaal twee weken nodig heeft om te herstellen. Gedurende deze tijd kan er zwelling aanwezig zijn, wat het resultaat heftiger kan doen lijken dan het uiteindelijk zal zijn. Het is dus verstandig om geduldig te zijn en te wachten tot het behandelde gebied volledig is hersteld voordat je een Hyason behandeling overweegt.

Bij ons ben je verzekerd van veilige en professionele behandelingen. Onze gecertificeerde en ervaren artsen zorgen voor een persoonlijk behandelplan op maat.

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

De behandeling

Hyaluronidase_fillers_stap4

1. Geïnjecteerde zone voor de behandeling

Hyaluronidase_fillers__stap2

2. Verdovende zalf wordt aangebracht op de zone

Hyaluronidase_fillers_stap3

3. Hyason vloeistof wordt geïnjecteerd op de plekken waar filler zit

Hyaluronidase_fillers_stap1

4. Resultaat: De filler is volledig opgelost in de behandelde zone

Jouw specialist

masieh

DR. MASIEH ABAWI

Dr. Masieh Abawi is een gerenommeerd esthetische arts en is gespecialiseerd in injectables. Hij werkt met gepatenteerde A-merk en europees goedgekeurde producten. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. In zijn werk vind hij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Samen met zijn cliënten stippelt hij een behandelplan uit wat bij diegene past. Hij streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Klanten zijn verrassend blij met de mooie resultaten.

BIG nummer: 19926758401

Tarieven

FILLER OPLOSSEN

€ 99,-

De kliniek

Beautyicon kliniek

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag:   10.00 – 18.00 uur

    Zondag:   9.00 – 17.00 uur

Het team

Maak vandaag nog een
afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over hyalase

Gerelateerde filler blogs

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels