Filler behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Onze arts is elke op zondag werkzaam.

injectables-neusfillers

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Ziet u er boos of moe uit? Ons gezicht wordt op verschillende manieren ouder en dat heeft diverse oorzaken. Iemand met een voller gezicht, zal er langer jong uit blijven zien. Op een mager gezicht zal veroudering sneller zichtbaar zijn. Een vermoeid gezicht kenmerkt zich door donkere kringen onder de ogen en een horizontale wenkbrauw stand.

 

Prominente fronslijnen en naar beneden gekrulde mondhoeken geven het gezicht een boze uitdrukking. Schaduwen in ons gezicht, verzakkingen en slijtage van het skelet maken het gezicht ouder. Een jong uitziend gezicht is meestal rond, egaal en hartvormig, terwijl een ouder gezicht meer vierkant en gevouwen is.

Fillers kunnen juist die plekken opvullen, zodat u op een natuurlijke manier een jonge, stralende en vriendelijke uitstraling krijgt. Bij Beautyicon kunt u verschillende filler behandelingen ondergaan. Bel ons gerust voor al uw vragen.

BEAUTYICON

Behandeldagen

Onze cosmetisch arts is twee dagen per maand bij Beautyicon voor het uitvoeren van behandelingen. Interesse? Neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Na de behandeling

Het herstel na een behandeling met fillers verloopt over het algemeen vrij snel. U dient uw huid echter wel op de juiste manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Na de behandeling kan de huid vaak gevoelig zijn en rood worden. Probeer de huid zo min mogelijk aan te raken en zeker niet te krabben of wrijven! In sommige gevallen ontstaan er lichte zwellingen en kleine blauwe plekken. Deze zullen echter binnen een paar dagen wegtrekken.
  • Vermijd (overmatige) blootstelling aan zon of UV-straling. Bescherm uw huid tenminste met een zonnebrandcrème.
  • Gebruik geen make-up en parfum tot ten minste 10 uur na de behandeling.
  • Stel uw huid niet bloot aan extreme temperaturen gedurende één week na de behandeling, zoals in een sauna, onder de zonnebank of in een stoombad.
  • Pijnstillers als ibuprofen of aspirine kunnen een stimulerend effect hebben op blauwe plekken. Om die reden worden deze afgeraden. Wilt u toch gebruik maken van een pijnstiller, dan wordt paracetamol geadviseerd.
  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels