Femilift

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Femilift

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wat is Femilift?

De Femilift is een moderne, veelzijdige, minimaal invasieve poliklinische behandeling die optimale resultaten levert bij verschillende vrouwelijke klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. De Femilift gebruikt een innovatieve CO2-lasertechnologie om het vaginale weefsel licht te verwarmen, waardoor de vezels samentrekken en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd. De behandeling is snel, pijnloos, veilig en zeer effectief.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Ontwerp zonder titel (71)

Vaginale droogte

Deze klacht kan optreden bij vrouwen tijdens, of na de menopauze. De klacht wordt veroorzaakt door een veranderende hormoonhuishouding, met name door de verminderde aanmaak van het hormoon oestrogeen. Hierdoor wordt de huid van de vagina dunner, droger en gevoeliger. Dit wordt vulvovaginale atrofie genoemd. Als gevolg hiervan kan gemeenschap als pijnlijk ervaren worden. Ook treedt hierdoor soms bloedverlies op.
Door droogte is de vagina tevens gevoeliger voor vaginale infecties.

Wat doet een Femilift behandeling hiertegen?
De vaginawand wordt hersteld en het zorgt voor een betere doorbloeding. Dit bevordert de aanmaak van gezond weefsel en normaliseert de PH-waarde in de vagina. De vaginawand wordt er weer steviger door. Gemeenschap zal minder gevoelig worden en de kans op vaginale infecties vermindert.

Ongewenst urineverlies

Stressincontinentie is de meest voorkomende vorm van ongewenst urineverlies. Dit gebeurt over het algemeen wanneer er extra druk wordt uitgeoefend op het buikgebied. Voorbeelden hiervan zijn lachen, niezen, hoesten en sporten. De oorzaak is een verslapping van het ondersteunende weefsel van de plasbuis en gebrek aan kracht in de sluitspier van de urinebuis, omdat de ondersteunende bekkenbodem verzakt is. Veel vrouwen denken dat stressincontinentie alleen voorkomt bij oudere vrouwen, maar het komt ook regelmatig voor bij jonge vrouwen en dan met name jonge moeders.

Wat doet een Femilift behandeling hiertegen?
Een Femilift behandeling behandelt het gehele gebied; het geeft de urinebuis meer steun, de vaginawand wordt steviger (dikker) door de behandeling en het versterkt de bekkenbodem. Een femilift behandeling zal de symptomen verbeteren en in veel gevallen zelfs geheel verhelpen.

Vaginaverstrakking

Gedurende het leven ondergaat het lichaam van elke vrouw veranderingen. Dit geldt ook voor haar vagina. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld een bevalling of hormonale verandering. Dit kan klachten veroorzaken zoals een wijder en zwaarder gevoel van de vagina en het ervaren van minder sensitiviteit bij gemeenschap.

Wat doet een Femilift behandeling om de vagina te verstrakken?
Een Femilift behandeling herstelt de vaginawand en verbetert de doorbloeding. Dit verstevigt en verstrakt de vaginawand. De vagina voelt nauwer en het gevoel bij vrijen wordt intenser.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

info@beauty-icon.nl
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels