Eyebooster

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Skin booster4

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wat is de Eyebooster?

Wallen en donkere kringen onder je ogen? Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik? Dan kan RRS® HA Eyes je helpen aan een frissere blik.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Wat kan RRS® HA Eyes voor mij doen?

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in de Eyes booster onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.

De Eyes booster wordt toegediend door middel van microneedling of U225 gun; Het voordeel van microneedling of U225 gun ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Bovendien zorgt deze behandeling ook voor een betere doorbloeding en activeert de aanmaak van collageen en elastine in je huid.

Door behandeling van de Eyes  booster nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af.  Doorgaans wordt een kuur van 4 – 6 behandelingen geadviseerd;  na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Wanneer mag je niet behandeld worden?

  • Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
  • Kwaadaardige huidaandoening
  • Zonverbrande huid

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

Stap 1: De Voorbereiding

De behandeling met skinboosters vergt nauwelijks voorbereiding. Wel verzoeken wij je met een schone huid op de afspraak te verschijnen.

Tijdens het intakegesprek bespreken wij je gezondheid en medische achtergrond.  Wij vragen naar eventueel medicatiegebruik, eerdere cosmetische behandelingen en eventuele ziektes. Een skinbooster behandeling kan niet uitgevoerd worden bij een beschadigde of geïnfecteerde huid, een actieve herpes (koortslip), bij zwangerschap en het geven van borstvoeding, bij cliënten die jonger zijn dan 18 jaar en bij onrealistische verwachtingen.

Stap 2: De Behandeling

De specialist reinigt eerst de huid. De skinbooster cocktail wordt ingebracht door middel van U2 U225 gun. Je voelt een lichte druk wat vaak goed verdraagbaar is. Eventueel kan de huid worden verdoofd. Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Stap 3: Voor- en Nazorg

De behandelde huid mag de eerste drie uur niet gereinigd worden. Wanneer er bloedinkjes zijn ontstaan, kun je deze met gaasje en lauw warm water  reinigen, wel graag eerst uw handen goed wassen. Na vier uur mag er make-up worden aangebracht. Blootstelling aan hoge temperaturen (sauna, stoombad) wordt afgeraden tot drie dagen na een behandelsessie. De werking van de behandelingen kunnen worden geïntensiveerd door thuis specifieke huidproducten te gebruiken. Wij adviseren je hier graag over. Zonnebaden en roken hebben een negatieve invloed op het behandelresultaat. Wij adviseren de huid goed te beschermen tegen UV-straling en indien van toepassing te stoppen met roken.

Stap 4: Het Resultaat

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden een kuur te nemen van minimaal 3 behandelingen. Om een zichtbaar resultaat te bereiken, zijn gemiddeld 5 behandelingen aan te raden. Het resultaat kan goed worden onderhouden. Dit kan door het protocol na 6 tot 8 maanden te herhalen en tweemaal per dag Eyes serum te gebruiken die verkrijgbaar is bij Beautyicon.

Bekijk al onze behandelingen in onze tarievenlijst. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust of boek online een afspraak.

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels