Epileren met touw

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Epileren-met-touw-1

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Bij Beautyicon kunt u uw wenkbrauwen op een pijnloze en professionele wijze mooi laten epileren. Bij onze specialisten zijn uw wenkbrauwen in goede handen. Uiteraard wordt er vooraf besproken in hoeverre wij uw wenkbrauwen mogen epileren. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen. Wilt u een afspraak maken voor het epileren van uw wenkbrauwen? U kunt gerust contact met ons opnemen.

Threading behandelingen

Bij Beautyicon kliniek kunt u niet alleen uw wenkbrauwen mooi in vorm krijgen, maar u kunt ook uw gezicht, armen of nek laten epileren.

Onze specialisten werken met zowel touw als pincet.

Bekijk al onze behandelingen in onze tarievenlijst. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust of boek online een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.
Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Een van de vele manieren waarop u haren kunt verwijderen is het threading met touw. Hierbij worden de haren inclusief wortel uit de haarzakjes getrokken. Hierdoor blijven de haartjes circa 3 tot 5 weken weg en groeien ze terug als zachtere haartjes. Met de threading epilatie behandeling kunt u gedag zeggen tegen uw harde stoppels.

Vaak wordt er voor bij het epileren ook een pincet gebruikt, dit is gebruikelijk voor kleinere oppervlakken. Epileren met draad is ook een methode; het is sneller en minder pijnlijk. Dit is een eeuwenoude traditie uit het Midden-Oosten.

Epileren-met-touw-1-1
  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Beautyicon kliniek

1334 BJ Almere Buiten

Openingstijden

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792