Epileren met touw

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Epileren-met-touw-1

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wanneer u onze kliniek bezoekt voor een wenkbrauwbehandeling, staat uw persoonlijke wens centraal. Samen met onze specialist verkent u de verschillende vormen om de perfecte stijl voor uw wenkbrauwen te bepalen. Wij streven ernaar u te voorzien van een service die niet alleen uw wenkbrauwen transformeert, maar ook uw algehele uitstraling versterkt.

Epileren met een touw

 wordt ook wel Oosters techniek of ‘threading’ genoemd. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en oosterse vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. 

Epileren met touw, ook wel threading genoemd, is een techniek om de haartjes te epileren door middel van een touw. Op deze manier worden de ongewenste haren verwijderd. De haartjes draaien in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen. de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen. de huid wordt niet onnodig uitgerekt. minder kans op roodheid en daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid.

Het epileren met touw gaat bijvoorbeeld veel sneller dan het epileren met een pincet. Ook is deze methode een stuk beter voor de huid in vergelijking met harsen of waxen. De haartjes worden op een prettige manier verwijderd en de huid loopt geen schade/irritaties op. Door te epileren met touw heb je ook geen last van huidverslapping, in tegendeel doet harsen en waxen dat wel.

Voordat de behandeling aanvangt, nemen we de tijd om zorgvuldig te bespreken welk gebied u graag wilt laten epileren. Op deze manier zorgen we ervoor dat het eindresultaat naadloos aansluit bij uw verwachtingen.

De duur van de behandeling hangt af van het gebied dat u kiest. Voor het epileren van de wenkbrauwen kunt u rekenen op ongeveer 20 minuten. Indien u ervoor kiest om het gehele gezicht te laten epileren, zal de behandeling tussen de 30 en 40 minuten in beslag nemen. 

Na een behandeling kan het voorkomen dat uw huid enige roodheid vertoont. Dit is een normale reactie en het zou binnen ongeveer dertig minuten moeten verminderen. In sommige gevallen kunt u ook een lichte irritatie ervaren.

Na afloop van de behandeling brengen wij een zonnebrandcrème aan op uw huid. Dit is een belangrijke stap om uw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vrije radicalen. Wij zorgen ervoor dat uw huid de juiste verzorging krijgt en dat u met een gerust gevoel en een verzorgde uitstraling onze salon kunt verlaten.

Wanneer u kiest voor epileren, kunt u genieten van een mooie, gladde huid die wel 3 tot 4 weken aanhoudt. Heeft u al eens overwogen om te epileren met touw? Deze methode is bijzonder effectief omdat zelfs de fijnste donshaartjes vanuit de wortel worden verwijderd. Het resultaat is een stralend glad gezicht voor een langere periode.

Epileren-met-touw-1-1
  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels