EM contouring

Beauty begins the moment you decide to be yourself

botox en fillers

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Beautyicon is gespecialiseerd in injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het gezicht verliest volume en de contouren veranderen. Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. Met injectables kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en rimpels verzachten. Samen met een proces van huidverjonging zorgt dit dat u er weer net zo stralend uitziet als dat u zich voelt.

BEAUTYICON

Behandeldagen

Onze cosmetisch arts is twee dagen per maand bij Beautyicon voor het uitvoeren van behandelingen. Interesse? Neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Wat is EM contouring?

Botuline Toxine is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd.

Botuline Toxine blokkeert het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes verdwijnen en de huid er gladder en jonger uitziet.

Bij Beautyicon kliniek werken wij met de merken Azzalure en Bocouture.

Waar gebruiken wij EM contouring voor ?

Met EM contouring behandelen wij de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels, de rokerslijnen, en/of kraaienpootjes. Maar ook tegen tandenknarsen, een ‘tandvlees glimlach’, een overactieve kin, migraine en overmatig transpireren wordt EM contouring veel gebruikt.

Hoe lang blijft het effect zichtbaar?

Het duurt na een behandeling ongeveer 1-2 weken voordat je maximaal effect ziet, daarna neemt de mogelijkheid om je spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. In de maanden na de behandeling wordt de blokkade van de zenuwuiteinden die door de Botox veroorzaakt was, door je eigen lichaam weer langzaam hersteld.

Een Botox behandeling kan de eerste paar keren het beste na ongeveer 3 maanden herhaald worden. Na langer gebruik van Botox kun je de tijd tussen de behandelingen op laten lopen tot ongeveer 6 maanden.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Na de behandeling

Het herstel na een behandeling met fillers verloopt over het algemeen vrij snel. U dient uw huid echter wel op de juiste manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden zijn:

  • Na de behandeling kan de huid vaak gevoelig zijn en rood worden. Probeer de huid zo min mogelijk aan te raken en zeker niet te krabben of wrijven! In sommige gevallen ontstaan er lichte zwellingen en kleine blauwe plekken. Deze zullen echter binnen een paar dagen wegtrekken.
  • Vermijd (overmatige) blootstelling aan zon of UV-straling. Bescherm uw huid tenminste met een zonnebrandcrème.
  • Gebruik geen make-up en parfum tot tenminste 10 uur na de behandeling.
  • Stel uw huid niet bloot aan extreme temperaturen gedurende één week na de behandeling zoals in een sauna, onder de zonnebank of in een stoombad.
  • Pijnstillers als ibuprofen of aspirine kunnen een stimulerend effect hebben op blauwe plekken. Om die reden worden deze afgeraden. Wilt u toch gebruik maken van een pijnstiller, dan wordt paracetamol geadviseerd.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels