Cryolipolyse / Vetbevriezen

vetbevriezing-2

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen wordt. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling plaatsvindt. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel verdwijnt snel. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Resultaten

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling.

Vetbevriezing-8
  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 6 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling met de cryolipolys kunt u rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling.

Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van de Cryolipolyse behandeling:

Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
• De behandeling is geheel pijnloos;
• Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
• Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
• Afslanken waar u maar wilt;
• Het is effectief!

WhatsApp Image 2022-08-02 at 3.34.16 PM

Hoe voelt het?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste tien minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of op hun telefoon.

Het is ook mogelijk om tijdens de vetbevriezing je tanden te bleken of je gezicht te epileren met touw.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Al drie weken na de cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een groot verschil te zien zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Prijzen

Bij Cryolipolyse ook wel vetbevriezing genoemd kunt u per behandeling maximaal 4 koppen nemen, dus u kunt tegelijkertijd aan 4 lichaamszones behandeld worden.

Bij afname van 2 koppen en een volledige kuur behandeling krijgt u gratis serum t.w.v. €65 euro.

Cryolipolyse

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels