Couperose behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Couperose behandeling

BEAUTYICON

Bij sommige aandoeningen is een laserbehandeling geen (geschikte) optie en bied een behandeling met peeling beter resultaat. In onze kliniek werken wij met verschillende peelings van Skinceuticals en Mesoestetics. Bij onze peelings gebruiken we een vloeistofoplossing die de bovenste laag van de huid (de dode huidcellen) er af ‘peelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn.

Huidaandoening rosacea gaat gepaard met aanhoudende of terugkerende roodheid en gebarsten haarvaatjes in het gezicht. Aanhoudend blozen en een algeheel rode gloed is kenmerkend voor rosacea. SkinCeuticals biedt producten die de huid tot rust helpen brengen met ingrediënten waaronder specifieke peptiden die ontstekingsverschijnselen verminderen, allantoïne voor een gezonde vochtbarrière en plantaardige berken- of tijm- en komkommerextracten.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Ontwerp zonder titel (71)

Wat is couperose en is een couperose behandeling mogelijk?

Voordat we u verdere informatie geven over een couperose behandeling is het echter eerst belangrijk om stil te staan wat couperose precies is. Couperose is een huidaandoening waarbij kleine, zichtbare bloedvaatjes (teleangiëctasieën) aanwezig zijn in het gelaat. Voornamelijk komt dit voor op de wangen, neus, kin en voorhoofd. Deze bloedvaatjes zorgen voor een rood of roze uiterlijk en kunnen soms jeuken of een branderig gevoel geven.

Hoe ontstaat couperose?

Couperose ontstaat wanneer de bloedvaatjes in de huid verzwakken, waardoor ze uitzetten en zichtbaar blijven. Couperose ontstaat door; genetische factoren, leeftijd, hormonale veranderingen, blootstelling aan de zon, temperatuurschommelingen, roken of alcoholgebruik.

Hoe de couperose behandeling te werk gaat:

Bij ons zijn er meerdere mogelijkheden om couperose te behandelen. Wij behandelen couperose middels een laser behandeling en of een peeling van Meseostetics of Skinceuticals. Om de beste en mooiste resultaat te kunnen behalen is erg belangrijk om de thuis producten van de lijn couperose te gebruiken, onze huid experts kunnen u hierover advies geven.

Stap 1: De Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake gesprek plaats. De behandelaar kan dan bepalen wat mogelijk is en een behandelplan opstellen. Er wordt ook fotos gemaakt voor uw dossier.

Stap 2: De Behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, wordt er geadviseerd om minimaal 2 tot 4 weken met de thuisproducten te starten van SkinCeuticals. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling en u sneller en veiliger herstelt. Zo kan het meest optimale resultaat bereikt worden.

 

Eerst beginnen we met het reinigen van de huid en verwijderen wij de oneffenheden. Daarna beginnen we met de peeling. We brengen de peeling laagje voor laagje aan. Na de eerste laag vragen we aan de klant hoe gevoelig het is op schaal van 1 tot 10. Als de eerste laag onder de 5 ligt, brengen we nog een laag aan. En zo ga je door tot de klant zegt dat ze het niet meer kunnen hebben.

Stap 3: Herstel en Nazorg

Het is belangrijk dat je altijd een hoge SPF gebruikt. Daarnaast hangt de nazorg af van het type peeling dat gedaan is. Daar worden de producten op afgestemd, zoals Hyaluronzuur als vochtinbrenger en hydratatie middel of het phyto corrective mask voor hydratatie en kalmerend voor eventuele gevoelige huid na de peelings.

Stap 4: Het Resultaat

Meestal zijn er tussen de 1 a 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Twee weken na de behandeling is het eindresultaat zichtbaar en kan de volgende behandeling plaatsvinden.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

info@beauty-icon.nl
036 230 00 05
06 83 81 17 92

Couperose behandeling (2)

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels