Cavitatie behandeling

Plaatselijk afvallen in combinatie met huidverstrakking

Cavitatie behandeling

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Cavitatie behandeling: plaatselijk afvallen. Ben je te zwaar en kom je maar niet aan afslanken toe? Heb je een dieet gevolgd en kom je maar niet van je iets te dikke buikje af? Wil jij straks in je jurkje passen maar zijn je benen te zwaar ? Tegenwoordig hoeft dat geen probleem meer te zijn. “Liposuctie zonder naalden” wordt het genoemd: Cavitatie behandeling. Door middel van ultrasone golven kun je bepalen waar je pijnloos wilt afvallen en centimeters kwijt wilt  raken.

Beautyicon heeft nu de nieuwste methode in huis, niet alleen vet verliezen, maar ook de huid verstrakken. Bij deze nieuwe RF techniek wordt door middel van RF een samentrekking van het bindweefsel en een versoepeling van de opperhuid teweeg gebracht. Door eerst RF toe te passen wordt de huid eerst strakker, waardoor er na de cavitatie ( liposuctie zonder naalden) geen slappe huid overblijft. De huid verstrakking methode kan op het hele lichaam worden toegepast.

o.a:

 • Verslapte buik na zwangerschap
 • Ouder wordende huid in het gezicht of de nek of decolleté
 • Verslapte huid van de armen

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Ontwerp zonder titel (71)

Hoe verloopt een Cavitatie behandeling?

Afhankelijk van de aard van het probleem zullen wij je een behandelkuur of behandeling adviseren. Wij zijn speciaal opgeleid om te kunnen werken met de lipo-cavitatieapparatuur en kunnen je deskundig adviseren. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de klachten en de doelen die je voor jezelf stelt. Het gemiddelde ligt rond de 5 à 7 behandelingen, maar het eerste zichtbare resultaat is vaak al na enkele behandelingen merkbaar. De frequentie is doorgaans één behandeling per week.

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

 • De lovehandles
 • Buikgebied
 • Billen
 • Randje onder de bh
 • Binnenkant dijen
 • Knieën
 • Achter- of bovenkant armen
 • Onderkin 

Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode. Met deze veilige techniek kan de omvang van je buik, billen, benen na 6 behandelingen al met 12 – 15 centimeter zijn afgenomen! Bepaal nu zelf hoeveel centimeters je kwijt wilt raken op elke plek van je lijf. Ook de kin/kaaklijn, bovenarmen en de bekende “BH bandjes” kunnen worden verminderd als je vindt dat daar te veel vet zit. Vanaf 40 euro per behandeling kun je weer trots zijn op je onderkin of kaaklijn.  Voor zowel mannen als vrouwen is dit een veilige en ideale manier om plaatselijk af te vallen! Heb je andere probleemzones? Vraag naar de mogelijkheden.

 • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jaren lange ervaring.
 • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
 • Hoogwaardig kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
 • Eerlijk en vrijblijvend advies.
 • Goed bereikbaar.

Voor de behandeling

Voordat met de behandeling gestart wordt vindt een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of cavitatie de juiste behandeling is voor uw “probleem”, wordt de behandeling uitgelegd en worden de contra-indicaties met u doorgenomen. Voor de behandeling is het aan te raden veel water te drinken, i.v.m. de afvoer van de vetten via het lymfesysteem.

Tijdens de behandeling

De te behandelen zône(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten (per zône), die u één keer per week of twee weken ondergaat. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit maximaal 6 behandelingen.

Stap 1: Voorbereiding

Voordat er met de behandeling gestart wordt vindt er een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken wij of cavitatie de juiste behandeling is voor uw. Voor de behandeling is het aan te raden veel water te drinken, i.v.m. de afvoer van de vetten via het lymfesysteem. Ook maken wij foto’s voor u dossier om dit later te kunnen vergelijken.

Stap 2: De Behandeling

De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief. De behandeling duurt 20 tot 40 minuten. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf: op de schone, droge huid wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet.

Stap 3: Voor en nazorg

U dient na de behandeling gelijk een glaasje water te drinken. Gedurende de dag adviseren wij u om minimaal andere halve liter water te drinken.

Daarnaast adviseren wij u om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling te gaan sporten en veel water te drinken. Zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam verlaten Na de aanbevolen 6 tot 10 behandelingen (1 per week) kan iedere 3 maanden een onderhoudsbehandeling worden uitgevoerd.

Stap 4: Het Resultaat

Na een aantal dagen is al een positieve ontwikkeling in de kwaliteit van de huid merkbaar, maar het duurt enkele weken (gemiddeld vijf weken) voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is. Gemiddeld kan 80 tot 90% van de haren definitief verwijderd worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust of boek online een afspraak

Na de behandeling

Kunt u het beste minimaal 2 liter water drinken.

Een halve citroen uitknijpen in 2 glazen water, 1 maal daags.

Eventueel pure groene thee drinken, i.v.m. de afvoer van de afvalstoffen.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

info@beauty-icon.nl
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels