Casmara behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Casmara-masker

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunt u ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen.

De alginaat maskers zijn een perfecte aansluiting op bijvoorbeeld een peeling, acne cleansing treatment, microdermabrasie en microneedling vanwege de lage temperatuur. De huid Casmara maskers zijn voor alle soorten huidtype geschikt.

Casmara Antioxidant Peel-off Mask

Casmara Antioxidant Algae Peel-Off Mask heeft de antioxiderende kracht van gojibessen. Deze worden als een vrucht van lange levensduur beschouwd en brengen de natuurlijke toestand van de huid in evenwicht en beschermen deze tegen invloeden van buitenaf die het verouderingsproces mogelijk zouden kunnen versnellen.

In combinatie met de natuurlijke eigenschappen van rode biet, honing, avocado-olie en sheaboter beschermt de gojibes de huid tegen vrije radicalen. Door de behandeling worden ook de eerste rimpels en lijntjes verminderd.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Ontwerp zonder titel (71)

Casmara Hydra Peel-off Mask

Ultra verstevigend en hydraterend. Het masker is gemaakt van zeewierextract. Het hydrateert de huid intensief met een hoog gehalte aan zeewierbruin extract, waardoor de jeugdige cellulaire activiteit behouden blijft.

Casmara Longevity Peel-off Mask

Casmara Longevity Algae Peel-Off Mask werkt op de huid. Het herstelt de  door veroudering veroorzaakte schade en stimuleert om de stofwisseling van de jeugdige huid te herstellen. Het resultaat: een jeugdige en stevigere huid.

Casmara Luxury Peel-off Mask

Casmara Luxury Algae Peel-Off Mask is het gouden masker van Casmara en geeft de huid een revitaliserend en verstevigend effect. Deze worden verkregen uit zeewierextract, 24K GOLD-stof, vitamines, mineralen en sporenelementen.

De huid wordt gerevitaliseerd, strakker gemaakt en voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines, zodat de huid een mooie uitstraling kan ontwikkelen! Speciaal aanbevolen voor de rijpere huid, vooral voor degenen die een onmiddellijke toename van vitaliteit en helderheid nodig hebben.

casmara-masker-2
  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Casmara Purifying Peel-off Mask

Casmara Purifying Algae Peel-Off Mask creëert zuurstofrijke en verfrissende effecten; geformuleerd met algenextract en munt, gecombineerd met het unieke en exclusieve algen peel-off gezichtsmasker. Zodra dit product is aangebracht, is er een aangenaam verkoelend effect dat het ovaal van het gezicht tonifieert en herstelt. Unieke verzorging voor het gebied rond de ogen. Het vermindert wallen en verbetert het uiterlijk van donkere kringen rond de ogen.

Casmara Renovating Peel-off Mask

Casmara Renovating Algae Peel-Off Mask is een rimpelvuller die de huid vernieuwt en hydrateert terwijl u ontspant. Het helpt de huid regenereren, stimuleren en versterkt de collageen- en elastinevezels. Het vergemakkelijkt het vermogen van de huid om beschadigde cellen te regenereren en verhoogt het vermogen van de huid om water vast te houden, waardoor de huid gehydrateerd blijft. Zodra dit product is aangebracht, is er een aangenaam verkoelend effect dat het ovaal van het gezicht tonifieert en herstelt.

Casmara Shine-stop Peel-off Mask

Casmara Shine Stop Algae Peel-Off Mask heeft een reinigend en talgregulerend effect dat de huid in balans brengt en ontspant. Dit product kan overtollige oliën absorberen en het vuil verwijderen welke onzuiverheden in de huid kunnen veroorzaken.

Casmara Vitalizing Peel-off Mask

Casmara Vitalizing Algae Peel-Off Mask activeert de vitaliteit van uw huid, verbetert de elasticiteit en zorgt voor een intensieve verzorging. Energiek en anti-aging effect in één, samen met het unieke en exclusieve algen peel-off gezichtsmasker.

Wanneer mag je niet behandeld worden?

  • Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
  • Kwaadaardige huidaandoening
  • Zonverbrande huid

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

info@beauty-icon.nl
036 230 00 05
06 83 81 17 92

Stap 1: De Voorbereiding

Onze specialist zal eerst u gezicht analyseren en u wat vragen stellen. Aan de hand daarvan wordt er de juiste Casmara masker gekozen. Voordat wij beginnen met de behandeling maken wij foto van uw gezicht u dossier.

Stap 2: De Behandeling

Wij gaan eerst twee keer uw gezicht goed reinigen en mee-eters verwijderen, ook worden uw wenkbrauwen mooi geëpileerd met touw naar uw wens. Nadat wij uw huid goed hebben gereinigd gaan wij het Casmara-masker over het hele gezicht aanbrengen. Het masker is vloeibaar waardoor ook alle gevoelige en moeilijke zones bereikt kunnen worden. Tijdens het intrekken van het masker krijgt u een heerlijk decolleté en schouder massage.

Stap 3: Voor- en Nazorg

Na de behandeling kunt u weer uw dagelijkse skincare routine weer oppakken.

Stap 4: Het Resultaat

Uw huid is gemineraliseerd, gevoed en gehydrateerd en het voelt heerlijk zacht aan. Wij adviseren deze behandeling tussen de 4 en 6 weken weer te herhalen voor een mooi blijvend resultaat.

Bekijk al onze behandelingen in onze tarievenlijst. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust of boek online een afspraak.

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels