Bioslimming wrap

Wederom verkozen tot de beste afslankende wrap!! Award 2015 en 2016 maar ook in 2020 de beste lichaams en anticellulite behandeling

Bioslimming-v2

BEAUTYICON

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een multi-prijswinnende detox, afslank en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt! Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Ontwerp zonder titel (71)

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salon behandeling kent twee stappen:

Eerste fase
In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

Tweede fase
In de tweede fase wordt de folie verwijdert en de Ultra Slim Effect gel ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en zorgt voor verdere vetverbranding en drainage.

Waar zorgt de Bioslimming voor?

De revolutie in Body wraps Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag. In tegenstelling tot traditionele Body wraps word er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam voor u.

De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar. Gericht op cellulitis en vetophopingen Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’.

Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt.

98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts 2 weken. 100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.

De resultaten

  • Vermindering van cellulitis & centimeters 
  • Versnelt gewichtverlies 
  • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen 
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae 
  • Voorkomt rode en blauwe spider neavies 
  • Vermindert gevoel van zware benen
  • erbetert bloedcirculatie en vetverbranding

De behandeling duurt ca. 60 minuten.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid  raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is of waarbij je allergisch bent voor de actieve bestanddelen (koffie, algen…)

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

info@beauty-icon.nl
036 230 00 05
06 83 81 17 92

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 18.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels