Acne behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Acne behandeling

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Of een vergoeding voor u van toepassing is, kunt u zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Hoe ontstaat acne?

Alhoewel veel studieboeken anders suggereren (achterhaald) blijkt nu uit honderden publicaties dat voeding minstens veel te maken heeft met het ontstaan van acne. De allergrootste boosdoeners worden gevormd door lactose (melk), varkensvlees, suikers en verbrande vetten.

Die combinatie van voeding, samen met hormonale veranderingen gedurende de puberjaren, kunnen het effect van bepaalde hormonen fors versterken waardoor er veel te veel talg wordt geproduceerd. Deze laten de talgklieren verstoppen en bieden zo een voedingsbodem voor bacteriën.

De bacteriën zijn er overigens altijd, maar als de talgklieren verstopt raken en het immuunsysteem minder goed functioneert (door een overschot aan suikers/koolhydraten) ontstaat er een overwoekering met acne tot gevolg. Ook een gebrek aan zonlicht met bijbehorende tekorten aan vitamine D3 kan een forse invloed hebben. In de zomer komt er daardoor veel minder acne voor dan in de winter.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Verdere oorzaken acne

 • hormonale veranderingen in de puberteit
 • bacteriën (soms in combinatie met schimmels)
 • medicatie zoals de pil, spiraaltje en/of andere medicijnen
 •  stress
 • contact met bepaalde stoffen zoals bijv. in cosmetica

Acne behandeling

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven wel met acne te maken gehad. Je ging dan aan de slag met allerlei crèmes en lotions om puistjes tegen te gaan. Vaak met weinig resultaat. Tegenwoordig zijn er erg goede acne behandelingen. Bij Beautyicon kliniek kun je terecht voor diverse peelings en laserbehandelingen. Onze specialiste kan in een gratis en vrijblijvend consult bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Verlos jezelf vandaag nog van die vervelende puistjes en maak een afspraak.

Laserbehandelingen

Onze specialiste kan in een gratis en vrijblijvend consult bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Verlos jezelf vandaag nog van die vervelende puistjes en maak een afspraak.

Medische peeling

Een medische peeling (ook wel chemische peeling genoemd) zoals de fruitzuurpeeling, TCA peeling of Chinese kruiden peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnellen de actieve ingrediënten van de peeling het afschilferings proces van de huid. Daarnaast voorkom je met een medische peeling het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Wij hebben voor ieder huidtype een geschikte medische peeling.

Acnelittekens behandeling

Een vervelend gevolg van acne is het ontstaan van littekens. Gelukkig kunnen jouw acnelittekens goed behandeld worden met de microneedling. Deze behandeling maakt kleine gaatjes in je huid en er wordt voedzame serum ingebracht, waardoor deze gestimuleerd wordt zich te vernieuwen. Door de aanmaak van nieuw collageen en elastine worden acnelittekens vanuit de bodem opgevuld. Hierdoor zullen ze veel minder zichtbaar zijn of compleet verdwijnen en krijg je weer een mooie, egale huid.

Vergoeding voor acne

Acnebehandelingen worden vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bent u benieuwd of de acnebehandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed? Neem dan contact met hen op.

 • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
 • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
 • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
 • Eerlijk en vrijblijvend advies.
 • Goed bereikbaar.

Tarieven acné behandeling:

Wanneer mag je niet behandeld worden?

 • Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
 • Kwaadaardige huidaandoening
 • Zonverbrande huid

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten

Beautyicon.almere@outlook.com
036 230 00 05
06 83 81 17 92

Stap 1: De Voorbereiding

Het is belangrijk dat u twee weken voor de behandeling niet onder de zonnebank bent geweest. Ook mag u tijdens of voor de Bio peelingkuur geen hormonenzalf of antibiotica gebruiken.

Voordat wij beginnen met de behandeling beginnen wij altijd eerst met een huidanalyse, aan de hand van uw huid maken wij een plan wat voor producten u kunt gebruiken en hoeveel behandelingen u nodig hebt.

Stap 2: De Behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw huid 2 keer grondig gereinigd, mee-eters worden verwijderd en uw wenkbrauwen worden netjes gemaakt. Daarna gaan wij de Bio peeling over uw huid zetten en uw huid ermee behandelen. Na de behandeling krijgt u een verkoelend/herstellend masker en uw dagelijkse verzorgingsproducten.

Stap 3: Voor- en Nazorg

Na de behandeling kan uw huid beetje rood zijn, u hoeft niet altijd te vervellen bij deze behandeling. Het is belangrijk om na de behandeling meteen één glas water te drinken, ook gedurende de dag is  het superbelangrijk om veel water te drinken. Het is geadviseerd om gedurende de kuur jezelf heel consequent in te smeren met zonnebrandcrème, deze is te verkrijgen bij ons in de kliniek.

Na de behandeling voelt u splintertjes in uw huid gedurende 24 uur. Dat is heel normaal en hoort bij het proces van de Bio peeling.

Stap 4: Het Resultaat

De resultaten variëren van goed tot verbluffend. Een frissere, gezondere, stralende, vernieuwde derma binnen 10 dagen! De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnenuit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

Bekijk al onze behandelingen in onze tarievenlijst. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust of boek online een afspraak.

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij Beautyicon voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Ma gesloten
Di - 10.00 - 21.00
Wo - 10.00 - 18.00
Do - 10.00 - 21.00
Vr - 10.00 - 18.00
Za - 10.00 - 18.00
Zo - Op afspraak
Contact
Koppeldreef 3
1334 BJ Almere Buiten
036-2300005


06 83811792

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels