Acne behandeling

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Acne behandeling

BEAUTYICON

Cosmetische kliniek

Of een vergoeding voor u van toepassing is, kunt u zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Hoe ontstaat acne?

Alhoewel veel studieboeken anders suggereren (achterhaald) blijkt nu uit honderden publicaties dat voeding minstens veel te maken heeft met het ontstaan van acne. De allergrootste boosdoeners worden gevormd door lactose (melk), varkensvlees, suikers en verbrande vetten.

Die combinatie van voeding, samen met hormonale veranderingen gedurende de puberjaren, kunnen het effect van bepaalde hormonen fors versterken waardoor er veel te veel talg wordt geproduceerd. Deze laten de talgklieren verstoppen en bieden zo een voedingsbodem voor bacteriën.

De bacteriën zijn er overigens altijd, maar als de talgklieren verstopt raken en het immuunsysteem minder goed functioneert (door een overschot aan suikers/koolhydraten) ontstaat er een overwoekering met acne tot gevolg. Ook een gebrek aan zonlicht met bijbehorende tekorten aan vitamine D3 kan een forse invloed hebben. In de zomer komt er daardoor veel minder acne voor dan in de winter.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ook voor een gratis cosmetisch consult kunt u bij ons terecht.
Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt

Verdere oorzaken acne

  • hormonale veranderingen in de puberteit
  • bacteriën (soms in combinatie met schimmels)
  • medicatie zoals de pil, spiraaltje en/of andere medicijnen
  •  stress
  • contact met bepaalde stoffen zoals bijv. in cosmetica

Acne behandeling

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven wel met acne te maken gehad. Je ging dan aan de slag met allerlei crèmes en lotions om puistjes tegen te gaan. Vaak met weinig resultaat. Tegenwoordig zijn er erg goede acne behandelingen. Bij Beautyicon kliniek kun je terecht voor diverse peelings en laserbehandelingen. Onze specialiste kan in een gratis en vrijblijvend consult bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Verlos jezelf vandaag nog van die vervelende puistjes en maak een afspraak.

Medische peeling

Een medische peeling (ook wel chemische peeling genoemd) zoals de fruitzuurpeeling, TCA peeling of Chinese kruiden peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnellen de actieve ingrediënten van de peeling het afschilferings proces van de huid. Daarnaast voorkom je met een medische peeling het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Wij hebben voor ieder huidtype een geschikte medische peeling.

Acnelittekens behandeling

Een vervelend gevolg van acne is het ontstaan van littekens. Gelukkig kunnen jouw acnelittekens goed behandeld worden met de microneedling. Deze behandeling maakt kleine gaatjes in je huid en er wordt voedzame serum ingebracht, waardoor deze gestimuleerd wordt zich te vernieuwen. Door de aanmaak van nieuw collageen en elastine worden acnelittekens vanuit de bodem opgevuld. Hierdoor zullen ze veel minder zichtbaar zijn of compleet verdwijnen en krijg je weer een mooie, egale huid.

grey-darkskin-1

Gespecialiseerd in donkere huid

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor verschillende huidtypes. Wij hebben veel ervaring om de donkere huid effectief en veilig te behandelen.  Met ´donkere huid´ bedoelen we de gepigmenteerde huid die kan variëren van lichtbruin, donkerbruin tot zwart.

Vergoeding voor acne

Acnebehandelingen worden vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bent u benieuwd of de acnebehandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed? Neem dan contact met hen op.

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten met jarenlange ervaring.
  • Geavanceerde behandelmethodes met bewezen resultaten.
  • Hoogwaardige en kwalitatieve behandelingen die veilig, betaalbaar en effectief zijn.
  • Eerlijk en vrijblijvend advies.
  • Goed bereikbaar.

Tarieven acné behandeling:

Dieptereiniging
€65,- p.b.
€65,- p.b.
Chemische peeling (incl. dieptereiniging)
€85,- p.b.
€85,- p.b.

Beautyicon kliniek

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05
06 83 81 17 92

info@beauty-icon.nl
Navigeer naar Beautyicon in Almere

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
op afspraak
beautyicon-footer-1-min

DESKUNDIGE SPECIALISTEN

Jarenlange ervaring

Wilt u een afspraak maken bij de grootste kliniek van Almere voor een van onze behandelingen of een cosmetisch consult? Dan kunt u de afspraak direct online inplannen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij werken met aanbetalingen als er een behandeling wordt geboekt.

Of bel ons mobiel op: 06 83811792

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak
Contact

Koppeldreef 3

1334 BJ Almere Buiten

036 230 00 05

06 83 811 792

info@beauty-icon.nl

Navigeer naar Beautyicon in Almere

Copyright © 2021 alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Huisregels